FØLG OSS:

Før kampen: Comet-Ringerike Panthers

Comet og Ringerike har de siste årene vært store konkurrenter i 1. divisjon. Ringerike har fått en veldig bra start på sesongen og sto med 5 strake seiere før onsdagens møte med Hasle-løren som endte med sesongens første tap. Comet kommer fra seier i SD mot Tønsberg. Det skiller et poeng mellom lagene, så det helt klart to lag som vil kjempe hardt for 3 poeng.

Göran Hermansson har følgende å si før kampen:
Det blir inspirerende og møte en av favorittene i serien. Ringerike har et godt organisert lag som vi har respekt for. Vi må hele tiden være på for å ta 3 poeng i dag. Vi er veldig sultne på å ta 3 poeng i Halden ishall og vi skal jobbe steinhardt fra starten av. Vi ses
Adrian Aslaksen er fortsatt ut med skade, mens Fredrik Olsson er tilbake

Ringerikespiller og haldenser, Robin Bjørnstad har følgende å si om sesongstarten og dagens kamp:
Vi har fått en veldig fin start på sesongen fordi vi har kriget i 3 perioder og jobbet ned motstanderne. Det skal også sier at vi har møtt lag vi skal slå. Tapet om onsdag mot Hasle kommer av at vi ikke er 100% til stede, gjorde det vanskelig for oss selv og tok ikke vare på sjansene vi fikk. Jeg gleder meg til dagens kamp, håper på mange tilskuere på tribunen og en spennende kamp hvor vi går seirende ut.

Kampstart: 16:00

Poengkonger:
Comet: Jakob Klang (3+9)
Ringerike: Joachim Engesveen (8+1)

5 siste møtene:
Comet-Ringerike 2-1
Comet-Ringerike 4-3(SD)
Ringerike-Comet 2-0
Ringerike-Comet 7-6 (SD)
Comet-Ringerike 4-3 (SD)

Kampsponsor:

Foto: Sofie Kitterød

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *