FØLG OSS:

Før kampen: Comet-Tønsberg

Etter en solid borteseier med sifrene 7-3 mot Tønsberg på lørdag er det klart for returoppgjøret i Halden ishall i kveld. Tønsberg har vært en stor konkurrent for Comet i 1. divisjon de siste årene med unntak av forrige sesong. Etter litt trøbbel har Tønsberg klart å stable sammen et nytt lag og er klare for å kjempe på ny i divisjonen.

Göran Hermansson har følgende å si før kampen:

Det er herlig med ny kamp i dag. Vi hadde en bra laginnsats med en bra disiplin på Lørdag. Vi skal jobbe like hardt i dag. Vi skal gå mye på skøyter og holde oss utenfor utvisningsboksen. Vi skal skyte mye når vi har muligheten og være hete foran mål. Olsson og Aslaksen er ute med skade

 

Poengkonger:
Comet: Jakob Klang (3+9)
Tønsberg: Anton Persson (3+7)

5 siste kampene:
Tønsberg-Comet 3-7
Tønsberg-Comet 6-2
Comet-Tønsberg 1-5
Comet-Tønsberg 3-2
Tønsberg-Comet 3-1

Foto: Sofie Kitterød

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *