FØLG OSS:

Haldenser vender hjem

Håkon Vaglen har trent med Comet i en to ukers periode og gjorde i dag sin debut mot Tønsberg hvor det ble noen bytt i 3. periode.

Vaglen startet sin hockeykarriere i Halden ishall og gjennom ungdomsårene har han vært innom Sparta, Lillehammer, Manglerud og Vålerenga. Forrige sesong ble Vaglen u20 mester med Vålerenga og gjorde totalt 49 (27+22) poeng på 41 kamper.
Denne sommeren fikk Vaglen en a-lagskontrakt med Vålerenga, men har slitt med spilletid og fått muligheten til å flytte hjem igjen.

Håkon Vaglen har følgende å si om signeringen:
Nå har jeg først signert kontrakt ut sesongen, jeg gleder meg.  Jeg kommer hjem for å utvikle meg videre. Det ble en tøff konkurranse i Vålerenga med 16 forwards noe som resulterte i minimalt med spilletid for min del. Mitt mål for sesongen er å bidra så mye på isen som mulig og utvikle meg som spiller, selvsagt ønsker jeg å spille kvalik med Comet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *