01:22 Utvisning Martin Rustad 2 minutter for tripping
06:17 Utvisning Eemeli Skantz 2 minutter for roughing
08:58 MÅL 0-1 Fredrik Olsson (U. Cizas)
12:54 MÅL 0-2 Alexander Høvik (C. Paulsen)

Skudd: 6-9
Utvisningsminutter: 4-0

Comet startet kampen best og etter 1.22 får Furuset kampens første utvisning. Comet skaper flere sjanser i dette overtallet uten at pucken finner veien til mål. 5 minutter senere får Furuset på ny en utvisning. Comet skaper lite i starten, men avslutter sterkt og etablerer mot slutten. Kampens første mål kommer etter 9 minutter spill, når Ugnius Cizas vinner pucken bak mål og sender pucken til Fredrik Olsson som setter pucken i nettet. 4 minutter senere kriger Alexander Høvik pucken i mål. Et mål som først blir annullert, men senere godkjent av hoveddommer Persson. Comet fortsetter presset etter scoringen, både Mikalsen og Høvik kommer alene med keeper uten at det resulterer i scoring.

2.Periode

25:09 MÅL 1-2 Jere Isaho
31:07 Utvisining Viktor Sand 2 minutter for tripping
32:17 Utvisning Einar Egeland 2 minutter for roughing
36:40 MÅL 1-3 Jakob Klang (P. Gintautas, J. Jasinevicius)
39:05 MÅL 1-4 Ugnius Cizas (M. Bjørsland)

Skudd: 10-16
Utvisningsminutter: 2-2

Comet starter perioden best, med fine kombinasjoner uten at det resulterer i scoringer. Etter 5 minutter mister Comet pucken i oppspillet og Furusets Jere Isaho setter pucken bak Anders Johansson. Begge lag har både sjanser og overtallsmuligheter uten at det resulterer i scoringer. Etter 16:40 i midtperioden øker Klang ledelsen etter pasning fra Gintautas. Ved 1. minutt igjen av perioden kommer Ugnius Cizas alene med keeper etter en lang pasning fra Berg. Ugnius setter ikke pucken i mål, men sekundene senere får han pasning fra Martin Bjørsland og setter 1-4

51:56 Utvisning Comet 2 minutter – for mange spillere
54:51 MÅL 2-5 Ugnius Cizas (E. Egeland, F. Olsson)
55:58 Utvisning Jonas Thorstensen 10 minutter for usportslig oppførsel
57:32 Utvisning Jonas Virtanen 2 minutter for roughing

Skudd: 10-10
Utvisningsminutter: 41-2

Perioden starter på verst tenkelig vis for Comet sin del. Comet mister pucken i egen sone og Jonas Thorstensen setter inn redusering for Furuset. Minuttet senere får Geir Karrestad, Robert Izsak sin kølle i magen og Robert Izsak tildeles 5 minutter og dusjen for spearing. Comet slurver mye i dette overtallet og får ikke pucken i mål. 7 minutter senere får Furuset en dobbeltutvisning, heller ikke i 5-3 scorer Comet. Ugnius Cizas plukker opp en retur ved 5 minutter igjen av kampen og setter sitt andre for dagen, assist av Egeland og Olsson.