12:32 Utvisning Comet – Øyvind Andreassen – Hooking 2min
17:16 MÅL Comet – Paulius Gintautas (J.Klang)
18:47 Utvisning Comet – Einar Egeland – Roughing 2min

Skudd: 8-9
Utvisningsminutter: Comet 4, Narvik 0

Kampen startet jevnt, med små sjanser til begge lag. Narvik tar ledelsen etter et passivt Comet forsvar der Christer Rudi får stå alene i slottet. Comet får kampens første utvisning uten at Narvik bruker denne muligheten. Med 3 minutter igjen av perioden sender Jakob Klang en gjennombruddspasning til Paulius Gintautas som utligner for Comet. Perioden avlsluttes med at Einar Egeland pådrar seg en 2 minutter for roughing.

2.Periode

21:05 MÅL Narvik – M.Nordlund (M.Hage, R.Lindström)
25:28 MÅL Comet – Mikael Mikalsen (T.Hurrød)
28:23 Utvisning Narvik – Lagstraff – For mange spillere på is 2min
29:28 MÅL Comet – Fredrik Olsson (C.Berg, C.Paulsen)

Utvisningsminutter: Comet 2, Narvik 16

Perioden startet på verst mulig måte for Comet når Narvik tar ledelsen etter 1 minutt etter styring fra M. Nordlund. Like etterpå kunnet Narvik økt ledelsen, men Adrian Johnsen redder messterlig. Like etterpå setter først Paulius pucken i stolpen. Like etterpå plukker Mikalsen opp en retur og utligner for Comet.  Comet har også to store sjanser etter dette, Egeland i stolpen og Klang bommet på åpent mål. 3-2 til Comet kommer etter en styring av Fredrik Olsson på et skudd fra Charley Berg. Ved halvannet minutt igjen av perioden kunnet Comet økt ledelsen da Ugnius Cizas styrer en puck som ruller på mållinjen

3.Periode

42:00 MÅL Narvik – R.Lindström (M.Hage)
42:13 Utvisning Comet – Mikael Mikalsen – Krysstakling 5min
42:13 Utvisning Comet – Mikael Mikalsen – Disiplinærstraff 20min
45:30 MÅL Narvik – D.Stensrud (C.Rudi, M.Persson)
49:55 MÅL Comet – Einar Egeland
51:18 Utvisning Narvik – S.Mangersnes – Slashing 2min
59:30 TIMEOUT Comet

Skudd: 13-15
Utvisningsminutter: Comet 25, Narvik 2

Perioden starter med et raskt Narvik mål etter en retur får Lindström pirket inn pucken. Sekunder etter drar Mikael Mikalsen på seg en disiplinærstraff da han krysstakler en Narvikspiller i ansiktet etter avblåsning. Denne 5 minutteren blir tøff for Comet og Narvik scorer i overtallet ved Stensrud. Etter målet blir Comet litt på hæla, men etter en fantastisk prestasjon av Einar Egeland, som drar seg igjennom 3 Narvikspillere før han setter pucken opp i krysset ender perioden tilslutt 4-4.

Sudden Death

64:01 MÅL Comet – Jakob Klang (P.Gintautas, J.Jasinevicius)

Skudd: 9-4
Utvisningsminutter: Comet 0, Narvik 0

Sudden death er preget av meget slitene ben. I 3 mot 3 blir det meget store flater og spille på og kampen svinger frem og tilbake. Narvik produserer et par farlige sjanser, men det er Comet som setter spikeren i kista. Jakob Klang scorer på et direkteskudd inne i slottet og dermed vinner Comet tilslutt kampen 5-4.