07:44 MÅL 1-0 Tønsberg Eriks Ozollapa (A. Person, J. Stadsvik)
14:04 MÅL 1-1 Comet Markus Mikalsen (O. Johannessen, J. Klang)
17:43 Utvisning Tønsberg A. Person 2 minutter for hooking
18:23 Utvisning Tønsberg T. Solberg 2 minutter for tripping
19:12 MÅL 1-2  Comet P. Gintautas (C. Paulsen, M. Mikalsen) (PP2)

Skudd: 10-14
Utvisningsminutter: 0-4

Comet hadde mest puck de første 5 minuttene, men ingen av lagene skapte de store sjansene. Eriks Ozollapa setter dagens første mål for Tønsberg når han får stå umarkert foran Anders Johansson. Comet setter opp tempoet etter scoringen og har flere sjanser uten at dette resulterer i mål. Etter 13 minutter spil blir Fredrik Olsson taklet og forlater isen. Mikalsen utligner for Comet med et skudd fra slottet assist av Sydvold Johannessen. Med 2 minutter igjen av perioden drar Anton Person på seg en to minutter og minuttet senere får Tønsberg enda en utvisning som fører til at Comet spiler 5-3. Med 50 sekunder igjen av perioden sender Paulius Gintautas Comet i ledelsen når han kriger inn pucken.

.

2.Periode

27:57 MÅL 1-3 Comet Einar Egeland (C.Paulsen, U. Cizas)
31:59 MÅL 1-4 Comet Paulius Gintautas (G. Karrestad, O. Johannessen)
31:59 Timeout Tønsberg
32:58 Utvisning Tønsberg A. Persson to minutter for tripping
39:49 MÅL 1-5 Comet Einar Egeland (C. Paulsen)

Skudd: 5-13
Utvisningsminutter: 0-2

1. periode dreier seg kun om Comet, de har flest sjanser, mest puck og flest skudd på mål. 3-1 til Comet kommer etter at Einar Egeland kommer alene med keeper etter pasning av Paulsen. 4-1 til Comet kommer ved at Karrestad finner Paulius på bakerste som enkelt setter pucken i mål. Ved 11 sekunder igjen av perioden drar Einar seg forbi en Tønsbergspiller og setter inn enda en scoring.

3.Periode

40:00 Keeperbytte Tønsberg W.Öhman ut – V.Aaltvedt inn
41:28 MÅL 1-6 Comet Jakob Klang (M.Mikalsen, T.Skaarberg)
47:43 MÅL 1-7 Comet Markus Mikalsen
48:31 Utvisning Comet Paulius Gintautas to minutter for krysstakling
48:31 Utvisning Tønsberg K.Karlsson to minutter for roughing
49:08 Utvisning Tønsberg L.Skjønsfjell to minutter for roughing
52:21 Utvisning Comet Fredrik Løken Pedersen to minutter interference
52:45 MÅL 2-7 Tønsberg L.Skjønsfjell (A.Persson, J.Stadsvik)
53:07 MÅL 3-7 Tønsberg K.Karlsson (A.Persson, Stadsvik)
53:07 Timeout Comet
58:22 Utvisning Comet Alexander Høvik to minutter for slashing

Skudd: 7-7
Utvisningsminutter: Tønsberg 4, Comet 6

Tønsberg starter perioden ved å gjøre et målvaktsbytte. Etter 41:28 setter Klang inn Comets 6. scoring for dagen. Seks minutter senere drar Markus Mikalsen seg vakkert igjennom Tønsbergs sone og setter pucken i nettaket. De første 10 minuttene hadde Comet altså det meste av spill, men så var det noen som skrudde av bryteren, og laget kollapset litt sammen.
Comets første utvisning for kvelden kom etter 48:31. Etter at Fredrik Løken Pedersen drar på seg en to minutter for interference så scorer Tønsberg i overtall og byttet etterpå scorer de igjen og resultatet 3-7 blir også resultatet da signalet gikk.

Banens beste Comet: Einar Egeland
Banens beste Tønsberg: Lorentz Danielsen Skjønsfjell.