FØLG OSS:

Sponsoroppdatering

Det jobbes godt med å signere sponsorer for tiden og vi er glade for å presentere to nye sponsorer.

Webasto Autoelektro Sarpsborg

Autoelektro Sarpsborg er et firma som har bestått siden 1995 og driver med salg, reparasjon og montering Webasto varmere i båt og bil. I sommer halvåret reiser Halvor Johannessen rundt i båthavner fra Halden til Drøbak og reparerer barvarmere, mens i vinterhalvåret går det mest i bilvarmere.

Daglig leder Halvor Johannessen har følgene å si om hvorfor de går inn å sponser Comet:
Grunnen til at Autoelektro Sarpsborg vil støtte Comet Halden er at jeg liker måten klubben blir drevet på. Det vil si: dugnadsinnsats, frivilige rundt laget, samt sunn økonomisk styring. Det er verdier jeg og firmaet liker.

Hjemmeside

Pizzabakeren Halden

Daglig leder Kent Stenersen har dette å si om Pizzabakeren og samarbeidet med Comet:
Pizzabakeren Halden har vært åpent siden våren 2017, vi ligger på Brødløs.  Vår pizza smaker mer enn den koster. Hos oss henter du pizza selv eller så leverer vi den til deg.

Vi ønsker å støtte lokale klubber i området som har et godt fokus på barn og unge, samt ha noe å tilby når det arrangeres kamper osv. Vi har derfor inngått en samarbeidsavtale med Comet hvor det selges pizza under kampene. Vi ser fram imot en riktig bra sesong for Comet og veien videre.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *