04:10 MÅL Comet 1-0 Ugnius Cizas (M. Bjørsland, F. Olsson)
04:43 MÅL Furuset 1-1 Kirils Mitrofanovs (J. Thorstensen, T. Tveten)
10:54 MÅL Comet 2-1 Ugnius Cizas (E. Egeland, F. Olsson)
14:21 MÅL Furuset 2-2 Ole Marius Bjørnslett (J. Moen)
14:32 Utvisning Furuset K. Mitrofanovs 2 minutter for boarding
15:30 Mål Comet 3-2 Christopher Paulsen (P. Gintautas, M. Mikalsen) (PP1)

Skudd: 14-10
Utvisningsminutter: 0-2

Kampen startet jevnt de første minuttene. 1-0 kommer etter at Cizas drar ut keeper. 20 sekunder senere utligner Furuset til 1-1 når Kirils Mitrofanovs får stå umarkert foran mål. 5 minutter senere sender Cizas Comet på ny i ledelsen på en retur etter bra press fra Comets første rekke. Furuset har ikke så mange sjanser etter dette, men når de først kommer er de farlige. Furuset utligner på ny etter 14.21 når Ole Marius Bjørnslett setter pucken over skulderen på Adrian Johnsen. Ved 5 minutter igjen av perioden sender Christopher Paulsen på ny Comet i ledelsen da han plukker opp en retur og setter den i mål.

2.Periode

24:39 MÅL 4-2 Comet Fredrik Olsson (U. Cizas)
27:15 Utvisning Comet J. Jasinevicius 2 minutter for interference
31:00 Utvisning Furuset K. Mitrofanovs 2 minutter for høy kølle
36:13 MÅL Furuset 4-3 Jonas Sundberg
37:52 Utvisning Furuset K. Mitrofanovs 2 minutter for høy kølle

Skudd: 16-7
Utvisningsminutter: 2-4

Göran Hermansson gjør et bytte i rekkene før perioden der Paulsen og Klang bytter plass. Fredrik Olsson øker ledelsen til Comet da han styrer inn pasningen fra Cizas. Etter halvspilt periode setter Paulsen pucken i stolpen. Minuttene etter har Comet flere store sjanser fra blant annet Paulius og Borgersen. Furuset utligner etter 36 minutter når en puck sniker seg under armen på Adrian Johnsen. Comet har mange sjanser denne perioden og burde «drept» kampen.

3.Periode

47:06 Utvisning Comet M. Bjørsland 2 minutter for charging
50:21 Utvisning Comet O. Johannessen 2 minutter for knetakling
50:38 MÅL 4-4 Furuset Jere Isaho (M. Ytterstad, O. Bjørnslett) (PP1)
52:47 Utvisning Furuset J. Sundberg 2 minutter for slashing
58:04 MÅL 4-5 Furuset Truls Tveten (J. Thorstensen, J. Sundberg)
59:07 Timeout Comet
59:41 MÅL Furuset 4-6 Jonas Moen (O. Bjørnslett)

Skudd:  11-7
Utvisningsminutter: 4-2

Comet skaper lite de første 10 minuttene av perioden, den største sjansen kommer etter 10 minutter når Olsson setter pucken i stolpen. Furuset utligner til 4-4 i PP, og har et stolpeskudd sekundene etter. Truls Tveten sender Furuset i ledelsen for første gang i kampen med 2 minutter igjen å spille. Comet tar timeout ved et minutt igjen av kampen og tar ut Adrian Johnsen i håp om redusering. Dette går ikke veien og Jonas Moen setter pucken i det åpne målet og fastsetter sluttresultatet til 4-6