Viktig seier i toppkampen mot Ringerike!

10:33 Utvisning Ringerike – Joachim Jensen – to minutter for boarding
11:51 MÅL Comet – Jakob Klang (M.Mikalsen, J.Jasinevicius) PP

Skudd: 7-9
Utvisningsminutter: Comet 0, Ringerike 2

1.periode er det ikke så mye å si om. Kampen går litt begge veier og det er tydelig at lagene kjenner på hverandre. Det spilles til tider hardt og det blir litt gruffing, men dagens dommer Barstad lar dette gå, så lista er lagt for kampen. Comet scorer i Powerplay etter en fin scoring av Jakob Klang.

2.Periode

25:46 MÅL Comet – Geir-Arne Karrestad (M.Mikalsen, T.Hurrød)
26:53 Utvisning Comet – Einar Egeland – to minutter for hekting
30:12 Utvisning Ringerike – Petter Ellefsen – to minutter for slashing
32:14 MÅL Ringerike – Nikolai Dalen
32:28 Utvisning Comet – Fredrik Løken Pedersen – to minutter for tripping

Skudd: 10-9
Utvisningsminutter: Comet 4, Ringerike 2

Perioden starter tøft igjen. Det er Comet som utnytter en mulighet der Geir-Arne Karrestad kommer alene mot keeper og drar Emil Lindbom opp i den velkjente pølsebua, 2-0 til Comet. Like etter målet får Comet en utvisning og Ringerike presser hardt i dette powerplayet, uten utligning. Det ble også litt gruff mellom Maximilian Petterson og Markus Mikalsen noe som normalt ville resultert i en 2 minutter til begge to, men Barstad lar igjen dette gå, og det er helt greit i en toppkamp som dette!
Med 8 minutter igjen av perioden mister Einar Egeland pucken på egen blå som det blir en 1 mot 1 ut av, Nikolai Dalen skyter inn sin egen retur, utligning 2-1.

3.Periode

42:18 Utvisning Comet – Fredrik Løken Pedersen – to minutter for holding
46:28 MÅL Comet – Einar Egeland (M.Bjørsland, U.Cizas)
51:09 MÅL Ringerike – Joachim Engesveen (M.Albert)
52:13 TIMEOUT Comet
55:28 Utvisning Ringerike – Nils Fuglesang – to minutter for hekting
58:40 MÅL Comet – Einar Egeland (F.Olsson, C.Berg)
58:40 TIMEOUT Ringerike
58:57 Goalie out Ringerike

Skudd: 9-11
Utvisningsminutter: Comet 2, Ringerike 2

3.Perioden starter med et voldsomt Comet-press, men går på en unødvendig utvisning som setter en stopper for presset. 5 mot 5 igjen kommer Einar Egeland inn fra kanten og får en dytt i ryggen, da skjer det merkelige at både Einar og pucken triller inn i mål og tavla viser 3-1. 5 minutter senere skjer det noe rart andre veien da pucken er høyt oppe i lufta og Cometkeeper Anders Johansson har full kontroll helt til Charley Berg hopper opp etter pucken og styrer den inn i eget mål, 3-2 og match igjen. De siste 10 minuttene er preget av det en toppkamp pleier å være preget av, mye sjanser begge veier, men det er Einar Egeland igjen som setter punktum for kampen da han kommer inn fra vingen og setter et kjapt håndleddskudd under venstrearmen til Emil Lindbom, 4-2 som blir sluttresultatet.