7-1 seier over Grüner

Comet satt fast i kø på E6 på vei til dagens kamp mot Grüner og kampen ble utsatt en time, dette førte til at Comet ikke rakk og varme opp. Christopher Paulsen var tilbake etter en kamps karantene i en kamp som endte med 7-1 seier til Comet.

1.Periode

09:24 Utvisning Grüner M. Landrø 2 minutter for slahsing

Skudd: 11-14
Utvisningsminutter: 2-0

Grüner starter kampen best uten å komme til de store målsjansene, det merkes at Comet ikke hadde fått varmet opp på forhånd. Kampens første utvisning går til Grüner når Landrø drar ned Borgensen. Comet kommer ikke til de store sjansene i overtallet, men kommer mer inn i kampen og er det laget med mest puck resten av perioden.

2.Periode

23:40 MÅL 1-0 Grüner Marius Andre Andersen (S. Skaar)
24:40 MÅL 1-1 Comet Einar Egeland (F. Olsson)
28:37 MÅL 1-2 Comet Ugnius Cizas (E. Egeland)
30:16 Utvisning Grüner A. Hansen 2 minutter for tripping
33:05 MÅL 1-3 Comet Ugnius Cizas (E. Egeland, F. Olsson)
36:43 Utvisning Grüner A. Hansen 2 minutter for høy-kølle
38:18 MÅL 1-4 Comet Alexander Høvik (E. Egeland)

Skudd: 16-20
Utvisningsminutter: 4-0

Comet startet perioden med en stor sjanse når Egeland spiller Berg alene i slottet uten at det resulterer i scoring. Grüner og flere halvsjanser og etter 23:40 sender Grüners Skaar en puck fra blå som styres av Andersen, 1-0 til Grüner. Minuttet etter kommer utligningen til Comet når Olsson spiller Egeland alene foran mål som drar ut keeper og setter 1-1. Etter dette har Grüner flere farlige sjanser uten at det resulterer i mål. Etter 8.37 av perioden drar Cizas seg inn fra siden og sender Comet opp i ledelsen. Ved halvspilt periode får Grüner kampens andre utvising uten at Comet etablerer stort. Etter 13 minutters spill kommer periodens fineste scoring. Olsson finner Egeland i slottet, som spiller Cizas på bakerste som lett setter inn 1-3 i åpent mål. Mot slutten av perioden drar Grüner på seg en ny utvisning, etter et lengre etablert overtall sitter dagens fjerde scoring når Egeland skyter et skudd som treffer Høvik og går i mål.

3.Periode

43:27 MÅL 1-5 Comet Charley Berg
43:51 Utvisning Grüner V. Zounek 2 minutter for hooking
47:45 Utvisning Grüner M. Haapanen 2 minutter for slashing
48:37 Utvisning Grüner 2 minutter grunnet for mange spillere på isen
49:26 MÅL 1-6 Comet Jakob Klang (J. Jasinevicius, P. Gintautas)
55:24 MÅL 1-7 Comet Tobias Skaarberg (M. Mikalsen)
58:35 Utvisning Grüner E. Sirum 2 minutter for slashing

Skudd: 8-20
Utvisningsminutter: 8-0

Etter noen få sekunder av perioden får Cizas pucken alene i slottet men skyter utenfor. Deretter venter noen sjansefattige minutter får Berg setter 1-5 etter et skudd fra blå. Grüner får på ny en to minutter uten at Comet skaper de store sjansene. Etter 8 minutters spill av perioden får Comet muligheten i 5-3. Jasinevicius sender en tversoverpasning til Klang som enkelt setter 1-6 i det åpne målet. Med 5 minutter igjen av kampen plukker Mikalsen opp en puck i midtsonen. Til slutt ender pucken hos Skaarberg som skyter i mål fra blå og fastsetter sluttresultatet til 1-7.