FØLG OSS:

Dahles Auto Halden inn som ny sponsor i Comet

«Dahles Auto Halden tilbyr salg av Volkswagen personbiler og Volkswagen Nyttekjøretøy. De hjelper deg med ditt totale bilhold og har en rekke tjenester innen service- og reparasjon, som alt fra vanlig rutineservice til mekaniske reparasjoner. I tillegg tilbyr Dahles Auto Halden gode bilforsikringer og bilfinansiering.»

Tidligere Comet spiller og daglig leder i Dahles Auto Halden Lars-Espen Hansen er stolt over å sponse Comet:
Dahles Auto Halden har ikke sponset lokalidretten tidligere, og nå som jeg har tatt over ønsker jeg en tydelig profil på at vi nå ønsker å sponse. Det er morsomt å sponse lokalidretten. Dahles Auto i Sarpsborg og Fredrikstad har sponset Sparta og Stjernen gjennom mange år, og da må jo vi sponse Comet. Det er viktig for oss at vi er til stede i lokalidretten, så er vi er veldig stolte. Samtidig som jeg tror det er hyggelig for de ansatte at de nå kan dra på kamper.

Hjemmeside

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *