FØLG OSS:

Før kampen: Comet Halden-Grüner

Et formsterkt Grüner med 3 seire på rad i bagasjen gjest i dag Halden Ishall. Etter en litt trå start på sesongen har Grüner begynt å plukke poeng. Fra tidligere sesonger vet vi at Grüner er et lag som kan stikke kjepper i hjulene for de antatt bedre lagene. Lagene møttes til en treningskamp før sesongstart, noe som endte med en 5-0 seier  til Grüner i Oslo.

Göran Hermansson før dagens kamp:
Det er herlig å være i gang igjen. Vi fikk en bra start med seier mot Hasle-Løren på onsdag. Vi kriget bra i 60 minutter. I dag møter vi Grüner og det blir en ny spennende kamp, vi må krige like hardt som sist for å få med poeng. Christopher Paulsen er avstengt, ellers har vi fult lag.

Poengkonger:
Comet: Einar Egeland (10+10)
Grüner: Vojtech Zounek (7+11)

5 siste møtene:
Grüner-Comet 5-0
Grüner-Comet 3-5
Comet-Grüner 5-2
Comet-Grüner 7-3
Grüner-Comet 3-4 (SD)

Kampstart 16:00

Kampsponsor:Foto: Sofie Alexandre Kitterød

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *