FØLG OSS:

Før kampen: Comet Halden – Hasle-Løren

Endelig er det klart for hockeykamp i Halden ishall igjen, da Hasle-Løren kommer på besøk. Begge lagene har fått en veldig bra start på sesongen, og det vil helt klart være en toppkamp i kveld. Hasle har en veldig bra norsk stamme i laget med Csisar og Sørvik i spissen. Forrige møte mellom lagene endte med en kontrollert 5-0 seier til Comet i Lørenhallen. Forrige gang Hasle-Løren besøkte Halden ishall endte det med 6-0 seier til Comet etter blant annet en fantastisk scoring av Paulius Gintautas.

Göran Hermansson gleder seg til kamp igjen:
Endelig er det klart for kamp igjen etter 10 dager fri. Vi har hatt et bra opphold med mye treninger. Nå er vi klare for en tøff og herlig tid med mange kamper før jul. I dag møter vi et bra Hasle lag som vi slo nå sist. Jeg regner med et revansjesugent lag som kommer til Halden. Vi vet at vi må spille på maks for å vinne. Alle spillerne er friske og Adrian Aslaksen er endelig spilleklar igjen etter skaden han pådro seg mot Gjøvik.

Poengkonger:
Comet: Einar Egeland (10+8)
Hasle-Løren: Fredrik Csisar (6+10)

5 siste møtene:
Hasle-Løren – Comet 0-5
Comet – Hasle-Løren 6-0
Hasle-Løren – Comet 2-4
Comet – Hasle-Løren 1-2(SD)
Hasle-Løren – Comet 2-0

Kampsponsor:

Foto: Gunnar Paulsen, Halden Arbeiderblad

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *