Seier i siste kamp før landslagsoppholdet

11:54 MÅL 0-1 Jakob Klang (J. Jasinevicius)
13:44 Utvisning C. Berg 2 minutter for tripping
14:24 Utvisning R. Halmrast 2 minutter for hooking

Skudd: 2-9
Utvisningsminutter: 2-2

Comet startet kampen best de første minuttene, men uten å komme til de store sjansene. Etter 5 minutters spill kommer Gintautas til en fin sjanse uten at det resulterer i mål. 3 minutter senere drar Klang seg fint ut på siden og setter inn 0-1 fra vingen. Begge lag pådrar seg hver sin to minutter og Comet er best i 4-4 med Egeland i spissen som kommer til flere målsjanser uten at pucken finner veien til nettet.

2.Periode

23:57 Utvisning T. Eikeland 2 minutter for holding
25:27 MÅL 0-2 Fredrik Olsson (P. Gintautas)(PP1)
27:12 Utvisning G. Karrestad 2 minutter for tripping
31:36 MÅL 0-3 Fredrik Olsson (C. Berg, E.Egeland)
36:16 MÅL 0-4 Jakob Klang
37:20 Utvisning P. Andersen 2 minutter for hooking

Skudd: 8-13
Utvisningsminutter: 4-2

Comet starter på ny perioden best og etter 6 minutter får Hasle periodens første utvisning. Comet bruker sjansen i overtall og Gintautas sender en pasning til Olsson som setter 0-2. Gintautas fortsetter i bra driv etter dette og har flere sjanser. Etter 11:36 i 2. periode setter Olsson sitt andre for dagen når han drar ut Nylen i Hasle målet. Ved 4 minutter igjen av perioden øker Klang ledelsen når han kommer alene med mål og setter den mellom bena på keeper.

3.Periode

43:27 Utvisning J. Jasinevicius 2 minutter for tripping
47:47 Utvisning Paulius Gintautas 2 minutter for høy kølle
51:06 Utvisning F. Løvdahl 2 minutter for hooking
56:57 MÅL 0-5 Paulius Gintautas (F. Pedersen, T. Skaarberg)

Skudd: 11-6
Utvisningsminutter: 2-4

Etter 3 minutter spill i perioden kommer en Hasle-Løren spiller alene med Johansson, men Jasinevicius feller Hasle-  spilleren og får 2 minutter for tripping. 4 minutter senere pådrar Gintautas seg en 2 minutter, et PP Hasle presser uten scoring. Comet kontrollerer kampen og perioden er preget av lite sjanser før Gintautas endelig setter pucken i mål etter skudd fra siden.