06:07 Utvisning Hasle-Løren – M.Nygård – 2 minutter for hekting
15:10 MÅL Comet – Ugnius Cizas (E. Egeland, F. Olsson)
17:28 Utvisning Comet – Alexander Høvik – 2 minutter for roughing

Skudd: 6-7
Utvisningsminutter: 2-2

Kampen starter i et rolig tempo fra begge lags side. Begge lagene står høyt i banen og tillater lite bakover. Hasle-Løren har et stolpeskudd etter 14 minutter. Minuttet senere skjærer Ugnius Cisaz inn fra kanten inn i slottet og fyrer av et kjapt håndleddskudd, 1-0 til Comet. Hasle-Løren får et powerplay mot slutten av perioden som ender i lite sjanser.

2.Periode

22:35 Utvisning Comet – Tobias Hurrød – 2 minutter for slashing
23:39 MÅL Comet – Adrian Aslaksen (C. Paulsen, M. Bjørsland)
25:05 Utvisning Comet – Einar Egeland – 2 minutter for tripping
31:58 Utvisning Hasle-Løren – T. Eikeland – 2 minutter for tripping
37:06 Utvisning Comet – Christopher Paulsen – 25 minutter for boarding (Matchstraff)

Skudd: 12-10
Utvisningsminutter: 29-2

Litt begge veier i starten av andre periode. Hasle-Løren får en mulighet etter 2 minutter da de kommer alene mot mål. Tobias Hurrød rekker akkurat hjem i tide og får en kølle på skuddet, men han drar på seg en 2 minutter i sekvensen.
I dette undertallet presser Hasle-Løren, men målet kommer andre veien! Adrian Aslaksen fyrer av et slagskudd fra toppen av slottet over venstre skulder på keeper, 2-0.
Midten av perioden får lagene hver sin utvisning, uten at dette resulterer i noe. Med snaue 3 minutter igjen av perioden blir det en hendelse der Christopher Paulsen takler Joakim Aarnes Borgersen. Det ser ikke ut til at noen av dommerne får med seg selve handlingen, og det kommer ingen reaksjoner fra noen spillere på isen med engang, men Borgersen blir liggende og det hele ender i en 25 minutter matchstraff til Paulsen. Vi ønsker Joakim god bedring! Det skjer ingenting i 5 minutter powerplayet til Hasle.

3.Periode

47:47 Utvisning Hasle-Løren – R. Forsberg – 2 minutter for hekting
50:52 MÅL Comet – Paulius Gintautas (F. Pedersen, J. Jasinevicius)
51:40 MÅL Hasle-Løren – Jørgen Svare Grøndahl (K. Randhawa, A. Sørvik)
54:09 TIMEOUT Comet
56:33 MÅL Comet – Ugnius Cizas (E. Egeland, M. Bjørsland)
57:34 MÅL Comet – Paulius Gintautas (G. Karrestad, F. Pedersen)

Skudd: 14-6
Utvisningsminutter: 0-2

Det tar i underkant av 8 minutter før det skjer noe i 3. Periode. Hasle-Løren drar på seg en 2 minutter. Det medfølgende powerplayet blir brukt til bare surr og ender i ingenting. Minuttet etter powerplayet scorer Comet igjen, Paulius Gintautas skyter inn en retur etter skudd fra blå av Løken Pedersen, 3-0 til Comet. 50 sekunder senere får Jørgen Svare Grøndahl med seg pucken på et merkelig vis og fyrer av et slagskudd rett i mål, 3-1. Med 6 minutter igjen tar Comet en Timeout, noe som skal vise seg å fungere. 4-1 kommer etter et vakkert spill mellom Einar Egeland og Ugnius Cizas, flott mål av Cisaz.
Det hele avsluttes av en styring fra Paulius Gintautas og nok engang er det Løken Pedersen som skyter fra blå og det ender 5-1 til Comet.

Neste kamp nå er hjemme for Comet mot Grüner førstkommende lørdag. Grüner er for tiden et formlag med 3 strake seire på rad. Comet kommer med 6 seire på rad. Vel møtt!