Göran Hermansson og Pål Karlsen gjorde noen endringer i rekkene før dagens kamp, blant annet ved å splitte Hurrød og Skaarberg som har spilt sammen hele sesongen.

03:42 Utvisning Nidaros T. Wiig 2 minutter for interference
10:02 Utvisning Nidaros E. Sæteraas 2 minutter for tripping
12:13 Utvisning Comet C. Berg 2 minutter for tripping
12:38 Utvisning Nidaros D. M. Wehn 2 minutter for charging
15:48 Utvisning Comet J. Jasinevicius 2 minutter for roughing
15:48 Utvisning Comet A. Aslaksen 10 minutter for usportslig oppførsel
17:18 Utvisning Nidaros I. Stokvik 2 minutter for roughing
18:21 MÅL 0-1 Comet Charley Berg (F. Olsson) (PP1)

Skudd: 4-12
Utvisningsminutter: 8-14

Kampen starter jevnt og etter 4 minutter kommer dagens første utvisning når Wiig må sette seg 2 minutter for interference. Comet får etablert litt, men ikke de store sjansene og bruker ikke muligheten i overtall. Ved halvspilt periode får Nidaros på ny en utvisning uten at det heller ikke denne gangen ender med scoring. 2 minutter senere feller Berg er Nidarosspiller bak offensivt mål og må sette seg i 2 minutter. Det blir ikke overtall for Nidaros lenge da Wehn må sette seg i 2 minutter etter en charging på Hurrød. Ved 5 minutter igjen av perioden blir det to utvisninger til Comet først med Jasinevicius for roughing også Aslaksen for usportslig oppførsel. Sydvold har den største sjansen i undertall da han kommer alene med keeper. Når det gjenstår 3 minutter igjen av perioden drar Stokvik på seg en 2 minutter og Comet skal igjen spille overtall. Denne gangen lykkes de med overtallsspillet og Berg setter inn 0-1 etter et skudd fra blå.

2.Periode

24:44 MÅL 1-1 Nidaros Andreas Svendlund (M. Baar, F. Linge)

Utvisningsminutter: 14-4

Perioden starter med en sjanse når Paulsen og Olsson kommer to mot en men Olsson bommer på pucken fra tversoverpasningen til Paulsen. Minuttet senere får Nidaros Linge en stor sjanse når han drar ut Johansson, men Jasinevicius gjør en bra jobb og forhindrer mål. Nidaros utligner til 1-1 etter 4:44 ut i 2. periode når Svendlund setter inn en retur. Etter 10:55 takler Wiig, Cizas i ryggen noe som resulterer i 10+2 utvisning. Comet får ikke til de store sjansene og Gintautas pådrar seg også en to minutter i overtallet. Med 4 minutter av perioden blir det en utvisning til begge lagene, og Nidaros får en stor sjanse uten å score.

3.Periode

44:30 Utvisning Nidaros J. Hofstad 2 minutter for slashing
50:43 MÅL 2-1 Nidaros Dag-Morten Wehn (I. Stokvik, D. Hofstad)
51:04 MÅL 2-2 Comet Adrian Aslaksen (A. Høvik, M. Mikalsen)
56:31 MÅL 2-3 Comet Ugnius Cizas (C. Paulsen)
57:38 MÅL 3-3 Nidaros Inge Stokvik (D.M. Wehn, M. Baar)
58:24 Utvisning Nidaros M. Baar 2 minutter for høy kølle

Skudd: 7-12
Utvisningsminutter: 4-0

Siste perioden starter jevnt uten de store sjansene til noen av lagene. Etter 4:33 av perioden får Nidros en 2 minutter for slashing, i et overtall Comet etablerer uten å ha de store sjansene. Etter 10 minutters spiller kommer 1. rekka til en stor sjanse, men heller ikke denne gangen vil pucken i mål. Ved halvspilt kamp går Nidaros opp i ledelsen når Wehn setter et slagskudd bak Johansson. Comet svarer direkte og sekundene senere styrer Aslaksen pucken i mål etter et skudd fra Høvik. De nestene minuttene er jevne med lite samspill fra begge lagene. Med 3.5 minutter igjen av kampen finner Paulsen, Cizas som sender Comet i ledelsen. Minuttet senere scorer Stokvik og lagene er like langt. Nidaros får en utvisning med halvannet minutt igjen av kampen, men scorer ikke og det blir SD.

SD

61:09 MÅL 3-4 Paulius Gintautas (J. Klang)

Skudd: 0-1
Utvisningsminutter: 0-0

Gintautas avgjør for Comet 1:09 ut i forlengelsen når han får en tversoverpasning fra Klang og  setter pucken i mål