Det ender med 3-1 tap mot Nidaros i helgens første kamp.

05:09 Utvisning Comet J. Klang 2 minutter for tripping
08:10 MÅL 1-0 Nidaros Inge Stokvik (D. Hofstad)
08:47 Utvisning Comet P. Gintautas 2 minutter for roughing
08:47 Utvisning Nidaros F. Linge 2 minutter for roughing
09:49 MÅL 1-1 Comet F. Olsson (M. Bjørsland)
13:34 Utvisning Comet C. Berg 2 minutter for tripping

Skudd: 14-9
Utvisningsminutter: 2-6

Kampen starter relativt jevnt og etter 5 minutter kommer kampens første utvisning til Jakob Klang uten at Nidaros grep muligheten. 3 minutter senere sender tidligere Cometspiller Inge Stokvik Nidaros i ledelsen når han setter enn 1-0. Linge og Gintautas må begge sette seg i 2 minutter for roughing og i spill 4-4 utligner Comet ved Olsson med et slagskudd fra slottet.  Mot slutten av perioden tar Nidaros litt mer over og styrer spillet.

2.Periode

20:17 Utvisning Nidaros S. Bråten 2 minutter for høy kølle
28:38 MÅL 2-1 Nidaros Daniel Hofstad (D. Wehn, O. Bertelsen)
38:03 Utvisning Nidaros N. Nilsen 2 minutter for holding

Skudd: 11-17
Utvisningsminutter: 4-0

Allerede etter 17 sekunder av perioden får Bråten hos Nidaros 2 minutters utvisning uten at det resulterer i scoring for Comet sin del. 8:38 ut i perioden går Nidaros opp i en 2-1 ledelse når Hofstad styrer en puck etter skudd fra Wehn. Comet kommer mer inn i kampen etter dette og presser på. Med 2 minutter igjen av perioden får Nidaros på ny en utvisning uten at det heller ikke denne gang ender med scoring.

3.Periode

44:33 MÅL 3-1 Nidaros Fredrik Linge (M. Baar, S. Harbosen)

Utvisningsminutter: 4-8

Perioden starter jevnt, men allerede etter 4 minutter setter Linge inn Nidaros sitt 3. mål for dagen etter et håndleddsskudd fra slottet. De neste minuttene er jevne og etter 9 minutters spill velger Göran Hermansson og ta timeout. Begge lag har to utvisninger rundt halvspilt periode uten at noen av lagene klarer å score. Med 6 minutter spill igjen av perioden blir det spill 4-4 da Gintautas og Sæteraas får 2 minutter for roughing hver. Ved 4 minutters spill drar Høvik på seg en 2 minutter, Nidaros får pucken i mål men det blir annullert. Med 19 sekunder igjen av kampen forlater Johansson Cometburet uten at det blir en scoring og kampen ender med 3-1 til Nidaros.