FØLG OSS:

Varmefag Fyr og Flamme går inn som sponsor

I Comet er det veldig mange frivillige som gjør en fantastisk jobb rundt Comet. Nå har Varmefag Halden Fyr og Flamme sponset jakker til de som jobber under kamp og går inn som bronsesponsor.

«Varmefag Halden Fyr og Flamme ble etablert av Arve og Bente Evensen i 1993. Varmefag Halden har på kort tid blitt en ledende leverandør innen ildsteder, peisutstyr og stålpiper. Et ildsted er for oss både et møbel og varmekilde, derfor kan det være godt å få litt ekstra hjelp underveis.»

Anders Evensen i Varmefag Fyr og Flamme har følgende kommentar:
Jeg har vokst opp i Halden ishall og spilt hockey i mange år. Jeg er glad i klubben og menneskene rundt, så vi ønsker å gi noe tilbake. Vi er en liten bedrift, men vi prøver å bidra så godt med det vi kan. Jeg synes klubben har fornuftige planer, både økonomisk og sportslig og vi vil være med på veien tilbake der vi hører hjemme, Get.

Hjemmeside

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *