03:06 Utvisning Comet 2 minutter grunner for mange spillere på is
06:43 MÅL 0-1 Comet Charley Berg (A. Aslaksen, A. Høvik)
08:24 Utvising Gjøvik M. Skjørberg 2 minutter for tripping
11:13 MÅL 1-1 Gjøvik Jørgen Langdalen (E. Langdalen, J. Medby)
12:48 MÅL 1-2 Comet Jakob Klang (P. Gintautas, O. Johannessen)
14:04 MÅL 1-3 Comet Adrian Aslaksen (C. Paulsen, G. Karrestad)
14:04 Timeout Gjøvik

Skudd: 8-10
Utvisningsminutter: 2-2

Comet har mest puck de første minuttene uten å komme til de store sjansene. Etter 3 minutter får Comet kampens første utvising, et overtall Gjøvik ikke kommer til noen farlige sjanser. Comet tar ledelsen etter 6:43 når Høvik og Aslaksen spiller seg fint gjennom midtsonen, pucken ender til slutt hos Berg som setter kampens første scoring fra blålinjen. To minutter senere får Comet muligheten i overtall uten at det ender med scoring. Etter 11 minutter spill reduserer Gjøvik til 1-1 når Langdalen scorer på et skudd fra midt i slottet. Halvannet minutt senere sender Klang, Comet i ledelsen igjen når Gintautas, Klang og Jasinevicius kommer tre mot en. Minuttet senere øker Comet ledelsen når Karrestad vinner pucken i offensiv sone, Paulsen plukker opp pucken og sender en tversoverpasning til Aslaksen som scorer. Comet har flere sjanser til å øke ledelsen de siste 5 minuttene og slepper Gjøvik lite til.

2.Periode

21:26 Utvisning Comet E. Egeland 2 minutter for holding
23:53 Utvisning Gjøvik S. Kjølevang 2 minutter for interference
24:05 MÅL 2-3 Gjøvik Even Langdalen (J. Langdalen) (SH1)
27:08 Utvising Gjøvik grunnet for mange spillere på isen
28:37 MÅL 2-4 Comet Paulius Gintautas (M. Mikalsen, C. Paulsen)
29:21 MÅL 3-4 Gjøvik Jørgen Langdalen (E. Langdalen, J. Medby)
29:44 MÅL 4-4 Gjøvik Marcus Kristiansen (J. Rostad, E. Sve)
29:44 Timeout Comet
32:13 Straffeslag Comet Einar Egeland
36:14 MÅL 4-5 Adrian Aslaksen (C. Paulsen)
38:03 Utvising Gjøvik J. Medby 2 minutter for tripping
39:03 MÅL 4-6 Comet Einar Egeland (A. Høvik, C. Berg)
39:54 MÅL 4-7 Charley Berg (U. Cizas, F. Olsson)

Skudd: 10-13
Utvisningsminutter: 8-2

Etter 21:26 får Gjøvik muligheten i overtall uten at det ender med scoring. Kort tid etter får Comet muligheten i overtall, et overtall der Gjøviks Langdalen kommer alene med Johansson og setter 2-3. Gjøvik får senere en ny utvising som Comet utnytter når Gintautas setter inn 4-2 på en retur på skudd fra Mikalsen. Så kommer to raske scoringer fra Gjøvik, først ved Langdalen som får pucken foran mål og deretter ved Kristiansen som prikkskyter fra vingen. Comet tar etter dette timeout. Egeland får straffe med 8 minutter igjen av perioden, men mister pucken i forsøket. Aslaksen sender Comet på ny i ledelsen når han tar en «spinnorama» i slottet og sender pucken mellom beina på Gjøviks keeper. Olsson har muligheten til å øke ledelsen minuttet senere, men misser på forsøket alene med keeper. Med 2 minutter igjen av perioden får Comet muligheten i overtall, og Egeland øker ledelsen med et vakkert backhandskudd. Charley setter 4-7 med 6 sekunder igjen av perioden med et skudd fra toppen av sluttet.

3.Periode

41:03 MÅL 4-8 Comet Paulius Gintautas (J. Jasinevicius, J. Klang)
42:28 Utvisning Gjøvik T. Ihrfors 2 minutter for slashing
44:29 MÅL 4-9 Comet Jakob Klang (P. Gintautas, C. Paulsen)
55:38 Utvisning Comet C. Berg 2 minutter for boarding
56:15 Utvising Comet E. Egeland 4 minutter for høy kølle
57:17 MÅL 5-9 Gjøvik Jørgen Langdalen (J. Medby, A. Naskov) (PP2)
59:54 Utvisning Comet U. Cizas 2 minutter for hooking

Skudd: 13-12
Utvisningsminutter: 2-8

Etter et minutt av perioden sender Jasinevicius en lang pasning til Gintautas som kommer alene med keeper og øker ledelsen til Comet. Gjøvik får etter dette en ny utvisning og sekundet etter at Gjøvik er fulltallig øker Comet ledelsen nok en gang. Gintautas og Klang spiller seg inn og sistnevnte setter til slutt inn sin egen retur i mål. Etter dette er det mye fram og tilbake før Comet får to nye utvisninger. Gjøviks J. Langdalsen setter et fint mål i fem mot tre og fastsetter sluttresultatet til 5-9.