FØLG OSS:

Bjørn oppsummerer 2017 og ønsker godt nytt år

Sportslig startet ikke 2017 på best mulig måte med tre tap på årets tre første kamper. Så ventet det to tøffe dobbeltkamper mot Bergen, som endte med totalt 6 poeng. Det jeg husker best fra den helgen er David Hnats 4-5 scoring 1(!!) sekund før fulltid etter fantastisk vilje og pasning fra Einar Egeland.

 En uke senere var det klart for tidenes første Winter Classic i 1. divisjon. Vi møtte Moss på Fredrikstad Stadion og vant 6-2. Med en avslutning på 8 strake seire ved fulltid fikk vi muligheten til å møte Nidaros, Kongsvinger og Manglerud Star i kvalifikasjon til GET-ligaen.

Vi møtte Kongsvinger hjemme i den første kampen noe som endte med 5-6 tap etter å ha vunnet sisteperioden 4-1. Skuddstatistikken ble 50-37 i skudd foran hele 1311 tilskuere så kampen. Neste kamp ender med 4-1 tap mot M/S, før vi vinner på SD i Trondheim over Nidaros. Det blir nytt tap borte mot Kongsvinger, før vi taper i SD borte mot MS. Det er det første poenget MS avgir i kvalikken. Sesongens siste kamp vinner vi 3-2 mot Nidaros og totalt ser tabellen slik ut:

1. Manglerud  14 poeng
2. Kongsvinger 9 Poeng
3. Nidaros        7 Poeng
4. Comet         6 Poeng

Sportslig var starten på 2017 et veldig bra år som ble kronet med kvalikkspill. Vi viste at vi kunne bite godt fra oss og om pucken hadde sprettet vår vei ville vi kanskje i dag spilt i GET-ligaen.

På årsmøtet kunne økonomiansvarlig Thorbjørn Danielsen legge fram et positivt resultat på hele 420 852 kr. Noe som sier at vi hadde snudd en litt negativ trend i økonomien til noe positivt. Resultatregnskapet for 2017 ser også ut til å bli positivt.

Vi har klart sponsorbudsjettet, men det er alltid ønskelig med nye sponsorer som fører til at vi kan bygge videre på det vi har i dag, samt at vi bruker aldri penger vi ikke har.

Göran Hermansson med Pål Karlsen og resten av teamet har gjort en veldig god jobb med spillergruppa. Det er en fantastisk homogen gruppe som jobber beinhardt hver dag og ikke gir opp.

Før sesongstart ble det signert en samarbeidsavtale med Sparta, noe som er positivt. Spillere som har utmerket seg får muligheten til å prøve seg på et høyere nivå å få nye erfaringer, noe som er bra foran et evt kvalikk. Cizas, Klang og Egeland har fått muligheten for Sparta, mens Klavestad har spilt for Comet. Gledelig er det også at Cizas, Klang og Egeland har gjort poeng i GET-ligaen. Comet blir også en mer attraktiv klubb for unge spillere med ambisjoner når de ser at de kan få muligheten til å spille opp en gang i blant.  Göran og Sjur-Robert jobber tett sammen og har mange samtaler om hvordan dette samarbeidet kan bygges videre på.

Dessverre fikk vi ingen poeng med oss fra Narvik og resten av 17/18 sesongen blir litt tøffere med tanke på kvalikk, men mulighetene er absolutt der.

Halden ishall ble 30 år den 17. Desember 2017, noe som ble markert med jubileumskamp mot Sparta og en helg full av aktiviteter.

I går kom ACHA Select team på besøk. Et lag som drar til Norge i en dag kun for å møte Comet. Dette viser at vi gjør noe spesielt i klubben når de ønsker å komme tilbake.

Håper jeg ser dere alle i Halden ishall 6. Januar 16:00 når vi møter Furuset til årets første kamp

På vegne av styret ønsker jeg frivillige, medlemmer, tilskuere, sponsorer, samarbeidspartnere og alle haldensere et riktig godt nytt år. Vi skal jobbe hardt for at 2018 minst blir like bra som 2017.

Foto: Sofie Kitterød

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *