01:06 MÅL 0-1 Comet Ole Sydvold Johannessen (P. Gintautas)
01:43 Utvisning Narvik S. Mangersnes 2 minutter for slashing
08:38 Utvisning Narvik D. Stensrud 2 minutter for roughing
08:38 Utvisning Narvik A. Høvik 2 minutter for roughing
09:13 Utvisning Narvik S. Mjølnerød 2 minutter for interference
10:26 Utvisning Comet E. Egeland 2 minutter for roughing
15:05 Utvisning Narvik M. Nordlund 2 minutter for tripping
18:49 MÅL 1-1 Narvik Benjamin Byrkjeland (A. Niskakangas, M. Nordlund)

Skudd: 26-25
Utvisningsminutter: 8-4

Comet startet kampen best og allerede etter et minutt setter Sydvold Johannessen årets første scoring etter litt klabb og babb foran Narvik-målet. Narvik kommer mer og mer inn i kampen utover perioden der begge lag får prøve seg i overtall uten at det resulterer i scoring. Med et minutt igjen av perioden kommer Narvik på en rask overgang og Byrkjeland setter 1-1 etter en tversoverpasning.

2.Periode

28:39 Utvisning Comet T. Hurrød 2 minutter for slashing
29:32 Utvisning Comet C. Berg 2 minutter for slashing
32:19 Utvisning Narvik M. Mossin 2 minutter for slashing
32:58 MÅL 2-1 Narvik Samuel Åström (A. Bockelie) (SH1)
38:54 Utvisning Comet grunnet for mange spillere på isen
39:13 MÅL 3-1 Narvik Martin Persson (M. Nordlund, B. Byrkjelnd) (PP1)

Skudd: 8-2
Utvisningsminutter: 2-6

Perioden startet på verst tenkelig vis for Comet sin del når Jasinevicius dundret inn i stolpen og må ut med skade. Heldigvis kom Jasinevicius ut på senere i perioden. De første 10 minuttene er jevne med sjanser til begge lag. Narvik har muligheten i fem mot tre uten at det resulterer i scoring. Narvik går opp i ledelsen i undertall når Åström og Bockelie kommer to mot null etter svakt pasningsspill av Comet på offensiv blå. Narvik øker ledelsen mot slutten av 2. periode når Persson får en tversoverpasning og dundrer pucken i mål på direkten.

3.Periode

47:38 MÅL 3-2 Comet Ugnius Cizas (E. Egeland, J. Klang)
48:27 MÅL 4-2 Narvik Martin Persson (T. Trondsen, M. Davis-Lind)
50:02 Utvisning Narvik T. Galde 2 minutter for forsinkelse av spiller
55:37 Timeout Comey
57:15 Goalie out-Comet
58:30 MÅL 5-2 Narvik Samuel Åström (M. Davis-Lind)
59:18 MÅL 5-3 Comet Henrik Borgersen (Ø. Andreassen)

Skudd: 7-13
Utvisningsminutter: 2-0

Perioden starter med flere halvsjanser til begge lag, der Comet har et lite overtak. Etter 47:38 setter Cizas 3-2 når han pirker inn en puck som ligger på streken. Minuttet senere setter Person 4-2 når han scorer på et slagskudd fra vingen. Med fem minutter igjen av perioden tar Hermansson timeout og senere ut Johansson i håp om to Comet scoringer. Åström øker ledelsen til Narvik med halvannet minutt igjen av kampen når han kommer alene med det åpne Comet buret. På tiden 59:18 kommer Borgersen alene med Partanen og fastsetter sluttresultatet til 5-3.