14:44 MÅL RINGERIKE 52 D. Ryttar – Assist: 61 J. Svensson

17:35 Utvisning Ringerike – 52 D. Ryttar – Delay of game , Minor – 2 min

Skudd: Comet 10, Ringerike 8
Utvisningsminutter: Comet 0, Ringerike 2

Comet startet kampen best og var mest på de første minuttene, men det er Ringerike som får kampens første store sjanse da de får et stolpeskudd etter 8 minutter. Med litt mer enn 5 minutter igjen av perioden setter Dennis Rytter fart inn i sonen til Comet og setter pucken bak Comets keeper Anders Johansson.

Utvisningsminutter: Comet 2, Ringerike 6

Den andre perioden starter verst tenkelig når Joachim Jensen finner Mikael Hansson på bakerste stolpe som enkelt setter inn 2-0 til Ringerike etter 9(!!) sekunder. Ringerike øker igjen ledelsen i spill 4-4 da Even Fosse setter inn en retur. 4-0 kommer drøye 3 minutter etter forrige scoring og er notert av Joachim Svensson som setter nok en retur bak Anders Johansson. Comet får en liten trøst med drøye 3 minutter igjen av perioden da Håkon Vaglen fyrer av et håndleddskudd fra slottet som går inn bak Lindblom.

Utvisningsminutter: Comet 8, Ringerike 6

Comet før et tidlig Powerplay som de utnytter da Fredrik Olsson fyrer av et direkteskudd fra blå
etter en passing fra Einar Egeland. Så drar Ugnius Cizas på seg en unødvendig utvisning i
angrepssonen, men kun 30 sekunder senere er Comet heldig da også Ringerikekeeper Lindblom
gjør det samme. 5-2 kommer ut av ingenting da Ellefsen fyrer av et skudd som Cometkeeper
bør ta. 6-2 setter Ringerike i overtall med et skudd fra blå, er mulig det er en styring inne foran mål
litt vanskelig å se. Comet reduserer til 6-3 ved Ole Sydvold Johannessen, passningen er nok engang
fra Einar Egeland.

Siste perioden virker som en transportetappe fra Ringerike sin side, de safer inn en fortjent seier.