03:28 Utvisning Comet – C. Paulsen 2 minutter for cross-checking
03:37 MÅL Furuset – PP1- A. Lyngås (M.Yttestad, E.Skantz)
08:08 Utvisning Furuset – A. Lyngås 2 minutter for høy kølle
12:16 MÅL Comet – Ugnius Cizas (Charley Berg)
19:12 Utvisning Furuset – A. Lyngås 2+2 for slashing og roughing
19:12 Utvisning Comet – M. Bjørsland 2 minutter for roughing

Skudd: Comet 12, Furuset 7
Utvisningsminutter: Comet 4, Furuset 6

I utvisningen til Christopher Paulsen scorer Furuset etter dårlig oppstilling i boxen til Comet. 1-1 kommer ved at Cizas trekker seg inn mellom backene til Furuset og drar en dragning men bommer litt, men pucken sklir inn. Resten av perioden svinger frem og tilbake uten at noe stort mer skjer.

2.Periode

21:53 Utvisning Furuset – J. Thorstensen 2 minutter for holding
25:10 MÅL Comet – Geir-Arne Karrestad (P. Gintautas, O. Sydvold)
32:37 MÅL Comet – Ugnius Cizas (E. Egeland, F. Olsson)
33:43 Utvisning Comet – A. Høvik 2 minutter for høy kølle
34:09 MÅL Furuset – M. Scott Hagen (E. Skantz, A. Lyngås)
35:23 Utvisning Furuset – A. Lyngås 2 minutter for holding

Skudd: Comet 13, Furuset 4
Utvisningsminutter: Comet 2, Furuset 4

I denne perioden begynner Comet i overtall som de ikke klarer å utnytte, noe som blir en tendens de kommende overtall også. 2-1 kommer av et nydelig tversoverpass i sonen fra Gintautas til Karrestad, fint hockeymål! 3-1 kommer fra nok et pent tversoverpass, men denne gangen fra Egeland til Cizas. Einar står på egen blå og sender et knallhardt pass over til motsatt blå der Cizas drar seg inn fra kanten og finter ut Furusetkeeperen. Furuset reduserer til 3-2 i powerplay da Scott Hagen får stå umarkert i slottet.

3.Periode

41:23 MÅL Comet – Ole Sydvold Johannessen (J. Jasinevicius, G-A. Karrestad)
43:46 Utvisning Comet – P. Gintautas 2 minutter for høy kølle
53:52 MÅL Furuset – E. Skantz (K. Mitrofanovs, M. Scott Hagen)
55:26 Utvisning Furuset – M. Ytterstad 2 minutter for hekting
59:51 GOALIE OUT Furuset

Skudd: Comet 13, Furuset 5
Utvisningsminutter: Comet 2, Furuset 2

3 perioden starter bra da Ole Sydvold Johannessen setter et backhandskudd som triller over mållinjen. Både Olsson, Gintautas og Vaglen har store muligheter til å øke ledelsen, men uten hell. Det skal bli spennende i kampen igjen da Furuset reduserer til 4-3 med 6 minutter igjen av kampen, denne gangen er det Skantz som styrer inn et skudd fra blå. Men Comet holder unna og vinner til slutt 4-3!