FØLG OSS:

Toppoppgjør mot Ringerike

Comet og Ringerike har de siste årene vært store konkurrenter i 1. divisjon, dette gjelder også denne sesongen. Begge lag har mulighet til å nå kvalik, og dagens kamp er ekstremt viktig for begge lag. Lagene har møttes tre ganger denne sesongen noe som har resultert i 9 poeng til Comet. Lagene møttes på lørdag, noe som endte med 4-1 seier til Comet.

Tabellsituasjon:
1. Ringerike 56 poeng (23 kamper)
2. Comet 55 poeng (25 kamper)

Göran Hermansson har følgende å si før kampen:
En stor seier på lørdag. Vi skal ikke endre på noe i dag, hard jobb, enkelt spill, tette i midtsonen og vende spillet raskt. Det begynner å bli tett i toppen mellom Comet, Narvik og Ringerike. Det er slike kamper man vil spille, kamper som betyr mye. Paulius Gintautas, Christopher Paulsen og Adrian Johnsen er tilbake.

Poengkonger:
Comet: Einar Egeland (18+25)
Ringerike: Kristoffer Melin (13+23)

5 siste møtene:
Ringerike-Comet 1-4
Ringerike-Comet 4-5
Comet-Ringerike 4-2
Comet-Ringerike 2-1
Comet-Ringerike 4-3(SD)

KAMPSTART: 19:00

Foto: Henrik Sætra

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *