FØLG OSS:

Bamsekamp 25. Februar

Søndag 25. Februar er det klart for årets siste seriekamp mot Nidaros. I samarbeid med Hockey Mot Kreft arrangeres det denne dagen årets bamsekamp. Reglene er enkle, ved Comets første scoring kastes bamser på isen som senere vil overleveres til Kalnes Sykehus Barneavdelingen. Du kommer vel til å hjelpe oss å skape magi?

Rune fra Hockey Mot Kreft kommer også. Det vil bli salg av Hockey Mot Kreft armbånd i Comet farger, bamser, hettegensere, hettejakker, ambassadørkort og litt til. Dette til inntekt for den magiske jobben Hockey Mot Kreft gjør.
Vil du lese mer om Hockey Mot Kreft gå inn på www.hockeymotkreft.no

Kampstart: 14.30

  1. Alle bamser må være nye og pakket i plast, om du ikke kjøper bamse i hallen.

Foto: Sofie Kitterød

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *