FØLG OSS:

Før kampene: Comet Halden-Nidaros

 

Comet tar imot Inge Stokvik og Nidaros til sesongens to siste kamper. Begge lag har mulighet for 3. plassen på tabellen og vil kjempe for det. Nidaros fikk en tøff start på sesongen med mange poengtap, men har tatt seg opp etter jul og kjemper nå altså om 3. plassen mot Comet. Comet må ta minimum 2 av 6 poeng for å klare 3. plassen

Under søndagens kamp vil det også være årets bamsekamp.

Tabellsituasjon:
3. Comet 61 poeng på 30 kamper
4. Nidaros 57 poeng på 30 kamper

Göran Hermansson har følgende å se om kampen:
To kamper igjen av sesongen, dessverre ble den alt for kort. Vi møter et formsterkt lag i Nidaros. Vi spiller om 3. plassen og æren men vil avslutte med stil. Tusen takk til alle som har kommet denne sesongen. God sommer alle sammen, så ses vi i august.

5 siste møtene:
Nidaros-Comet 3-4 (SD)
Nidaros-Comet 3-1
Comet-Nidaros 3-2
Nidaros-Comet 2-3 (Straffer)
Comet-Nidaros 2-1

Kampstart lørdag: 16.00
Kampstart søndag: 14.30

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *