FØLG OSS:

Göran Hermansson fortsetter i Comet

Göran Hermansson har signert en ny kontrakt som gjør han til hovedtrener de neste 2 sesongene. Hermansson kom til Comet før 16/17 sesongen og ledet Comet til kvalifisering til GET-ligaen allerede sin første sesong. 17/18 sesongen startet bra, men med noen svake resultater etter jul førte det til at det ikke ble kvalifisering denne sesongen. Det er helt klart en revansjesugen trener som signerer ny kontrakt.

På dagens frokostmøte fortalte Göran at han ønsker mer åpenhet ovenfor supportere og sponsorer den neste sesongen i form av bedre kommunikasjon. Han kunne også fortelle at Pål Rino Karlsen gir seg som assistenttrener. Karlsen vil fortsette i Comet, og jobbe mye med videoanalyse. Jobben med å finne en erstatter er allerede i gang.

Foto: Henrik Sætra

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *