FØLG OSS:

Hasle-Løren kommer på besøk

Endelig er det klart for hockeykamp i Halden ishall igjen, da Hasle-Løren kommer på besøk. Hasle har en veldig bra norsk stamme i laget med Csisar og Sørvik i spissen. Lagene har møttes to ganger denne sesongen, noe som har endt med 5-0 seier til Comet i Oslo og 5-1 seier til de grønne i Halden

Tabellsituasjon:
3. Comet 55 Poeng (26 kamper)
4. Hasle-Løren 49 Poeng (28 kamper)

Göran Hermansson har følgende å si:
Ny kamp, nye muligheter
Det begynner å gå mot slutten av serien med kun 6 kamper igjen. Hver kamp nå bli ekstremt viktig. Så lenge muligheten er der skal vi jobbe steinhardt hvert eneste bytt for å nå vårt mål. Vi starter i dag mot Hasle-Løren og vi trenger som alltid støtte fra tribunen.
Sammen skal vi vinne

Poengkonger:
Comet: Einar Egeland (18+27)
Hasle-Løren: Fredrik Csisar (12+24)

5 siste møtene:
Comet–Halse-Løren 5-1
Hasle-Løren – Comet 0-5
Comet – Hasle-Løren 6-0
Hasle-Løren – Comet 2-4
Comet – Hasle-Løren 1-2(SD)

Foto: Sofie Kitterød

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *