FØLG OSS:

Vellykket frokostmøte

Comet Halden Elite arrangerte i dag frokostmøte med sine sponsorer og samarbeidspartnere. Det hele startet 07.30 med felles frokost hos vår bronsesponsor Thon Hotel Halden. Etter at deltakerne hadde fått i seg frokost ble møtet flyttet til et av møtelokalene.

Bjørn Hofgaard ønsket alle velkommen før han ga ordet videre til markedsleder Lars Høiby som introduserte Göran Hermansson. Göran snakket om sesongen sportslig samt samarbeidet med Sparta. Videre tok økonomiansvarlig Thorbjørn Danielsen over ordet og snakket om økonomien. Han kunne fortelle at det ser positivt ut økonomisk, dette mye på grunn av GET dugnaden. Lars snakket om målsettinger for 18/19 sesongen før det hele ble avsluttet med diskusjoner om hvordan Comet skal bli bedre på flere områder.

Program:
Frokost
Velkommen
Oppsummering sesongen 2017/2018 sportslig (Göran)
Oppsummering 2017 økonomisk
Målsettinger 2018/2019, hva skal til for å lykkes?
Hva kan vi gjøre annerledes?/Hva savner dere?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *