FØLG OSS:

Charley Berg klar for 18/19 sesongen

Den rutinerte svenske backen, med et knallhardt skudd fortsetter i Comet. Charley Berg kom til Comet før 13/14 sesongen etter 3 sesonger Bergen. Den 27 år gamle svensken har spilt 159 kamper for Comet og gjort 81 poeng fra sin backposisjon. Etter 8. sesonger i norsk hockey vil ikke Berg regnes som utlending med hensyn til spill i 1. div/Kvalifikasjon, ref Kampreglementets §4.2, punkt 2a)

Sport har følgende kommentar til signeringen:
Charley er med oss videre, en rutinert og habil back som vi vet hva står for. Charley elsker Halden og gleder seg til en ny sesong i grønt. Vi er også takknemlige for Stangeskovene, hans arbeidsgiver som stiller opp år etter år. Mange av spillerne har hatt gleden a å ha Stangeskovene som sin arbeidsgiver.

Charley Berg har tro på neste sesong:
Det blir moro med en ny sesong. Jeg føler det hadde vært kjedelig å legge opp etter forrige sesong. Vi hadde et bra lag, men det gikk ikke veien etter jul. Målet for sesongen er helt klart å ligge i toppen av tabellen, så får vi se om det holder til kval. Det er mange lag som kjemper om de to plassene. Får vi beholdt stammen, samt få inn noen nye spillere så tror jeg vi får et slagkraftig lag.

Statistikk:

Spillere på kontrakt:
Charley Berg (B)

Ole Sydvold Johannessen (F)

Bekreftet avgang:
Markus Resberg Mikalsen (Stjernen)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *