FØLG OSS:

Haldenser fortsetter i Comet

Den 20 år gamle haldenseren Håkon Vaglen fortsetter i Comet. Den raske forwarden kom til Comet under forrige sesong fra Vålerenga og gjorde 7 poeng på 23 kamper. Vaglen startet sin hockeykarriere i Halden ishall og gjennom ungdomsårene har han vært innom Sparta, Lillehammer, Manglerud og Vålerenga. Under 16/17 sesongen ble Vaglen U20 mester med Vålerenga og gjorde totalt 49 (27+22) poeng på 41 kamper.

Sport har følgende ord om signeringen:
Nok en ung haldenser har haldenser som passer perfekt inn i laget som vi planlegger. I likhet med Høvik er Håkon seriøs, treningsvillig og tilfører laget mye energi på isen. Han er i tillegg veldig dyktig med pucken og har bevist gjennom junioralderen at han kan score mål med skuddet sitt. Håkon ønsker å se hvor langt han kan komme som hockeyspiller. Ut i fra den utviklingen han hadde sist sesong, så er vi rimelig sikre på at han tar en større rolle kommende sesong.

Vaglen gleder seg til et nytt år i grønt:
Signerer fordi jeg trives godt i Comet og har stor tro på det vi kan få til. Så tror jeg min egen utvikling er best akkurat nå. Målet for sesongens lagmessig er helt klart kval. Personlig er målet å bidra så mye jeg kan, som er å skape mye offensivt, få en større rolle og gjøre alt for laget.

 

Statistikk:

Spillere på kontrakt:
Charley Berg (B)

Ole Sydvold Johannessen (F)
Alexander Høvik (F)
Håkon Vaglen (F)

Bekreftet avgang:
Markus Resberg Mikalsen (Stjernen)
Øyvind Andreassen (Legger opp)

Foto: Atle Wester Larsen, Halden Arbeiderblad

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *