FØLG OSS:

Høvik er med videre

Den hardtarbeidende forwarden Alexander Høvik fortsetter i Comet. Den 20 år gamle haldenseren kom til Comet ved juletider under 16/17 sesongen og har spilt totalt 49 kamper på a-lager. Forrige sesong endte med 9 mål og 9 assist på 32 kamper.

Høvik vil ta mer ansvar neste sesong:
Det kjennes godt å være i Comet ett år til. Det er klubben jeg har vokst opp i og hvor jeg har lagt grunnlaget som spiller. Nå skal jeg trene hardt i sommer og legge grunnlaget for neste sesong. Målet er helt klart å komme topp 2 og spille kvalifisering. Jeg skal fortsette å krige hardt for laget. Følte også jeg hadde en god utvikling under forrige sesong, noe som jeg vil bygge videre på denne sesongen. Jeg er veldig klar for å revansjere fjorårets svake avslutning.

Sport har tro på at Høvik vil utvikle seg videre:
Høvik hadde en flott utvikling sist sesong og vil være en viktig spiller i kommende sesongs lag. Alexander er en typisk lagspiller med god fysikk og stor arbeidskapasitet. Han er flink til å gjøre «møkkajobben» for sine rekkekamerater, slik at dem får mere rom og bedre arbeidsforhold. Han er en av Comet sine mest seriøse og treningsvillig spillere, som alltid gir 100% på hver trening og i kamp. I tillegg har han et hardt og presist håndleddskudd, som vi håper han viser frem litt oftere til publikum også. Vi håper den fine utviklingen fortsetter kommende sesong.

Statistikk:

 

Spillere på kontrakt:
Charley Berg (B)

Alexander Høvik (F)
Ole Sydvold Johannesen (F)

Bekreftet avgang:
Markus Resberg Mikalsen (Stjernen)

Foto: Kristian Bjørneby, Halden Arbeiderblad

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *