FØLG OSS:

Øyvind Andreassen legger opp

Etter 16 sesonger og over 400 kamper på Comets a-lag har Øyvind Andreassen bestemt seg for å legge opp. «Niern» har alltid vært ekstremt lojal mot klubben, og det er kun den sesongen Halden ishall var stengt at Øyvind ikke har spilt for Comet. Med egen fan-klubb i form av Bingo-Banden, sang og hockeyskole oppkalt etter seg har vært et forbilde for mange unge spillere.

Øyvind Andreassen tror han kommer til å merke savnet når laget går på is:
Jeg har ikke kjent så veldig på savnet ennå, men når kampene i august begynner så blir det sikkert rart og ikke være en del av det lenger. Hockey har betydd veldig mye for meg. Jeg har fått veldig mange gode venner, bekjente og mange flotte hockey øyeblikk. I tillegg har jeg vendt med til en sunn og god livsstil med tanke på trening, kosthold og søvn.

Sport har følgende å si om at Øyvind legger opp:
Øyvind fortjener bare skryt. Han har vært en ekstremt viktig person i garderoben og for oss rundt laget, spesielt etter konkursen. Seriøs på trening og aldri klaget. Eksemplarisk oppførsel på og utenfor isen, et forbilde når det gjelder dette. Vi håper å beholde han rundt laget og klubben. Skal man ta fram noen ord som beskriver Øyvind er det: Lagspiller, seriøs, blid, pliktoppfyllende og ærlig.

Styret leder Bjørn Hofgaard håper å beholde Øyvind i klubben:
Da er det offisielt at Øyvind Andreassen gir seg. En av de store sønnene i egen by gir seg å spille hockey, en spiller som alltid har vært der. En av de mest lojale spillerne i Comet sammenheng. Øyvind har vært et stort forbilde for barn i klubben etter måten han har opptrådt på. På de årene jeg har vært i Comet har Øyvind alltid et godt svar på spørsmål og en spiller som alltid hjelper til. En fantastisk gutt.

På vegne av klubben sier jeg tusen takk for alt og håper du tar mange år til i klubben.

Les Halden Arbeiderblad sin sak HER

Foto: Henrik Sætra

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *