FØLG OSS:

Sydvold Johannessen fortsetter i Comet

Ole Sydvold Johannessen har i dag signert en ny 1. års avtale med Comet. 23 åringen kom til Comet før 15/16 sesongen og går inn i sin 4. sesong i Comet. På 103 kamper i den grønne drakta har det blitt 71 poeng fordelt på 23 mål og 48 assist. 23 åringen har også 82 kamper i Get-ligaen for Sparta og Manglerud Star.

Sport er glade for å ha med Ole videre; Vi er veldig glade for at Ole er med videre. En hardtarbeidende og målrettet spiller vi er godt kjent med.

Ole Sydvold Johannessen har følgende å si; Det er ingen grunn til å bytte klubb. Stemningen i garderoben har vært bra de siste årene og jeg trives godt. Målet for neste sesong er opprykkskval, og det tror jeg vi kan klare.

Statistikk:

 

Spillere på kontrakt:
Ole Sydvold Johannessen

Bekreftet avgang:
Markus Resberg Mikalsen (Stjernen)

Foto: Henrik Sætra

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *