FØLG OSS:

Adrian Johnsen fortsetter i Comet

Adrian Johnsen har i dag signert 1-års avtale med Comet. 21 åringen fra Fredrikstad kom til Comet under 15/16 sesongen, da Comet hadde et keeperproblem. Siden den gang har 22 åringen fra Fredrikstad stått 24 kamper for Comets a-lag. Sesongen 17/18 endte med 7 kamper og en redningsprosent på 89,4%.

Adrian Johnsen gleder seg til en ny sesong i Comet:
Jeg er fornøyd med å være Cometspiller ett år til. Forrige sesong endte ikke slik noen av oss skulle ønske, noe som jeg vil være med på å revansjere. Jeg tror kommende sesong vil bli spennende, vi lærte i fjor at alle lagene i ligaen må tas seriøst. Klarer vi dette gjennom hele sesongen tror jeg sluttresultatet virkelig kan bli spennende. Grunnen til at jeg signerer er blant annet at jeg vil revansjere den dårlige sesongavslutningen vi hadde i fjor. Jeg både føler og tror at lag har mer å gå på. For min egen del vil jeg jobbe hardt for å vinne så mye spilletid som mulig.

Sport er glade for å ha med Adrian videre:
Vi er veldig fornøyde over å ha med Adrian Johnsen videre. En lojal hardtarbeidende og seriøs spiller. Vi ønsker å videreutvikle Adrian slik at han kan kjempe godt og hardt om istid. En som stiller høye krav til seg selv, samt bidrar med humor og sprell i garderoben. Adrian stiller også opp for ungdomsavdelingen med glede. Vi er sikre på at han vil ta steg neste sesong.

Statistikk:

Spillere på kontrakt:
Adrian Johansen (M)

Charley Berg (B)

Ole Sydvold Johannessen (F)
Alexander Høvik (F)
Håkon Vaglen (F)

Bekreftet avgang:
Markus Resberg Mikalsen (Stjernen)
Øyvind Andreassen (Legger opp)

Foto: Henrik Sætra

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *