FØLG OSS:

Jasinevicius fortsetter!

Jaunius Jasinevicius er klar for en ny sesong i den grønne trøya. Jaunius kom til Comet før forrige sesong og gjorde en god figur med 22 poeng på 32 kamper noe som resulterte i beste poengplukker blant backene. 21 åringen fra Litauen endte også forrige sesong med opprykk til B-VM, sammen med Cizas og Gintautas.

Sport har følgende kommentar til signeringen:
Vi er veldig glade for å ha signert Jaunius for et nytt år. Han viste en veldig god figur forrige sesong. Han er bra på skøyter, hurtig, to-veis back. Jaunius er ung, og har ambisjoner som hockeyspiller, men er i tillegg erfaren. Sender også en stor takk til Berglyhallen Autosenter og Sentrum Eiendomsdrift som ordner jobb til Jaunius, samt Byens Hockeyspiller Halden som hjelper på den økonomiske biten.

Spillere på kontrakt:
Adrian Johansen (M)
Marcus Dahl (M) (NY)

Charley Berg (B)
Aleksander Holberg (B)
Simon Westin (B) (NY)
Jaunius Jasinevicius (B)

Ole Sydvold Johannessen (F)
Alexander Høvik (F)
Håkon Vaglen (F)
Henrik Borgersen (F)
Simon Westin (F)
Paulius Gintautas (F)

Bekreftet avgang:
Markus Resberg Mikalsen (Stjernen)
Øyvind Andreassen (Legger opp)
Fredrik Olsson (Björbo)
Tobias Skaarberg (Ringerike Panthers)

Foto: Henrik Sætra

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *