FØLG OSS:

Tore Jobs skal bidra med markedsarbeid

Comet har i lengre tid jobbet med å styrke markedsavdelingen før kommende sesong. Ikke minst for å utvikle og forbedre kontakten med våre samarbeidspartnere. I denne anledningen så har Tore Jobs sagt seg villig til å bidra med dette.

Tore Jobs har lang fartstid innen idretten både som daglig leder i Sparta Warriors, Frisk Asker og Moss FK. Tore har også vært trener for Sparta Warriors og det norske landslaget. Dessuten har han jobbet i Sverige både som trener i SHL, samt sportssjef og «Vice VD» i Hockeyallsvenskan.

Comet og Tore startet samtaler for rundt et års tiden og nå passet det bra for begge parter med et samarbeid.  Tore skal bidra men markedsarbeid gjennom et konsulentfirma. Markedsansvarlig Lars Høiby har fått en ny jobb, som innebærer mye reisetid og kan derfor ikke bidra like mye som før, forteller Bjørn Hofgaard

Les saken i Halden Arbeiderblad  HER

Foto: Kristian Bjørneby, Halden Arbeiderblad

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *