FØLG OSS:

Comet og Sparta fortsetter samarbeidet

Comet Halden Elite og Sparta Warriors inngikk før 17/18 sesongen en avtale som i hovedsak dreiet seg om utveksling av spillere under 23 år. Under 17/18 sesongen fikk Klang, Cizas og Egeland spilletid i GET-ligaen, mens vi lånte Lillegrend, Klavestad, Meisingset, Løken Pedersen og Svendsen fra Sparta.

Nå er en ny avtale for 18/19 sesongen underskrevet og klubbene fortsetter det gode samarbeidet som har vært i lang tid etter de var rivaler i den øverste divisjon for 10 år siden.

Comets hovedtrener Göran Hermansson er fornøyd med avtalen:
Jeg ønsket å forlenge avtalen med Sparta. Sjur Robert og jeg kjenner hverandre personlig og har et godt samarbeid. Det er fint for unge spillere at de har mulighet til å kjenne på GET nivået. Det er helt klart også en trygghet for begge lag hvis noe uforutsett skulle inntreffe.

Foto: Henrik Sætra

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *