FØLG OSS:

Extralageret blir gullsponsor!

Extralageret har i dag signert en ny avtale med Comet og går fra sølvsponsor til gullsponsor før 18/19 sesongen. Extralageret tilbyr gunstige lagerboder for både privatpersoner og bedrifter. Extralageret Halden disponerer flotte lokaler i de gamle spinneribygningene i Tistedal. Der har de innredet med flere hundre boder i ulike størrelsen godt tilpasset de fleste behov.
Tore Jobs om avtalen:
At Extralageret og Ole-Henrik Larsen fortsetter er utrolig bra, de ha vært sponsorer i flere år nå og bidratt på flere måter. Både Paulius Gintautas og Jaunius Jasinevicius jobber der, jobber er utrolig viktig for klubben og vi er glade for at Extralageret stiller opp med dette for to av spillere.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *