FØLG OSS:

Flere sponsorer forlenger sin avtale!

Tista Senter
Comet og Tista Senter har signert en ny avtale og Tista Senter blir den kommende sesongen bronsesponsor for Comet. Vi i Comet ønsker også å være lojale mot våre sponsorer, derfor vil vi fortsette å bruke Tista Senter som premie på 50/50 lotteriet.

OM:
Tista senter ligger i Halden sentrum, langs elven Tista. Hos oss er det lett framkommelig og kundevennlig. Vi har meget gode parkeringsforhold med 420 gratis plasser. Alt er på en flate og vi har fem innganger, noe som gjør det fint for deg med barnevogn eller rullestol. Tista senter ble reåpnet april 2013 og framstår som et nytt og moderne senter med en hyggelig atmosfære. Vi har flere spisesteder med frokost, lunch eller middagsretter. Tista senter er kjent for alle sine aktiviteter. «Det skjer alltid noe», får vi høre fra våre kunder. Vi prøver å gjøre det så trivelig som mulig for våre kunder. Vi kan nevne minikonserter, barneaktiviteter, moteshow, elvefestival, høstmarked. Butikkene våre er aktive med nyheter, kampanjer og tilbud gjennom hele året. Velkommen til en hyggelig handel.

Billington Jernia
Billingtons Jernvareforretning, Haldens eldste jernvareforretning fortsetter som sponsor i Comet i form av «grønn iskriger». Billington Jernia kom inn som sponsor før 17/18 sesongen og vi er glade for at de fortsatt vil være med på med som sponsor.

OM:
I generasjoner har Billingtons Jernvareforretning vært selve grunnfjellet innenfor den lokale jernvarehandelen i Halden. Mens konkurrenter har kommet og gått, har Billingtons bestått. Billingtons Jernvareforretning har vært og er i høyeste grad fortsatt synonymt med kvalitet og stor fagkunnskap.

Hos oss er ingen vare for liten. Vi selger selvfølgelig alt av verktøy og maskiner til både privat og profesjonell bruk. Eller kjøkkenutstyr og nymalt kaffe. Men vi fører også de små detaljene. En skrue, en mutter, en spiker. Det lille og ubetydelige som kan være så avgjørende for et godt resultat.

Veng Norge
En av Norges ledende bedrifter på karosserideler fortsetter sitt samarbeid med Comet som «grønn iskriger». Veng Norge har sponset Comet i flere år og vært veldig behjelpelige med jobber til spillere i Comet.

Veng Norge tilbyr:
Veng leverer et omfattende utvalg av bildeler. Selskapets hovedprodukt er karosserideler og lykter, og i Norge blir alternative karosserideler ofte bare kalt Veng-deler. I tillegg til karosserideler og lykter importerer vi blant annet eksosanlegg, katalysatorer, DPF-filter, hengerfester, radiatorer, vindusheiser, bunnpanner, speil, forstillingsdeler, bremseskiver og -klosser mm.

Campino Halden
Campino Halden har sponset Comet flere sesonger og de fortsetter videre som «grønn iskriger». Campino Halden er byens største pizzeria. Her får du blant annet servert pizza, salat, kebab, hamburger og gyros. Du får også den velkjente ”Comet-pizza” som er en bestselger blant haldenserne.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *