FØLG OSS:

Fresenius Kabi blir en av hovedsponsorene

Comets langvarige sponsor Fresenius Kabi fortsetter sitt samarbeid med Comet og blir en av hovedsponsorene sesongen 18/19. Opp gjennom årene har Fresenius Kabi støttet Comet gjennom tykt og tynt, og hatt flere spillere i jobb.
Tore Jobs er fornøyd med avtalen:
Kontinuitet på sponsorsiden er veldig viktig, derfor er det veldig gledelig at Fresenius Kabi er med videre. De har vært med over mange år lagt ned store ressurser i klubben i form av jobb og sponsing.

Om Fresenius Kabi:
Fresenius Kabi Norge AS tilhører det tyske konsernet Fresenius Kabi AG. I Norge har Fresenius Kabi ca. 600 medarbeidere. Vårt salgs- og markedsføringsselskap er lokalisert i Oslo. Den norske produksjonsenheten ligger i Halden.

Haldenfabrikken
Vår fabrikk i Halden produserer vannbaserte legemidler til infusjon, injeksjon, skylling og desinfeksjon i plastemballasje.
Produksjonen skjer ved blanding av løsninger, fylling av produkter i ulike forpakninger som poser, ampuller, hetteglass og flasker av plast. Produktene steriliseres, pakkes og sluttgodkjennes før forsendelse til lager og kunde.
Foruten å være den eneste kommersielle produsent av infusjonsvæsker i Skandinavia produserer også Fresenius Kabi en rekke legemidler på kontrakt for andre legemiddelfirmaer. Produktene som fremstilles i Halden leveres til over 50 land.
Vi leverer også spesialblandinger til norske sykehus, i første rekke parenteral ernæring og produkter for smertebehandling.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *