FØLG OSS:

GP Gruppen blir sølvsponsor!

Det er gledelig å meddele at GP gruppen øker sitt sponsorat og blir sølvsponsor under 18/19 sesongen. Selskapet som leverer globale tjenester har sponset Comet i flere sesonger, men velger nå å øke sitt bidrag.
Tore Jobs om avtalen:
Det er meget hyggelig at GP gruppen fortsetter som sponsor, men enda mer gledelig at de øker sitt bidrag i klubben. Dette viser at de har troa på det som skjer rundt Comet for tiden.

OM:
Selskapene i GP Gruppen as leverer Globale tjenester med Personlig oppfølging. At tjenestene er globale innebærer at de fungerer alle steder du måtte være i verden. Dette kombinerer vi med Personlig oppfølging som skjer via regelmessig kontakt gjennom uformelle og formelle møter, på telefon, samtaler på Skype eller på andre lignende medier.

GP-gruppen er heleier/deleier i selskapene Dataservice, GP Økonomi (tidligere Regnskapsservice) og Odin Media. Totalt er vi ca. 40 medarbeidere og omsetter for ca. 50 millioner i året.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *