FØLG OSS:

Kynningsrud AS blir en av hovedsponsorene sesongen 18/19!

Entreprenørvirksomheten Kynningsrud AS har signert ny avtale med Comet og går fra gullsponsor til å bli en av hovedsponsorene for sesongen 18/19. Tore Jobs er glad for at Kynningsrud AS ønsker å bli en av hovedsponsorene og forteller at det er viktig at store Halden bedrifter sponser idretten. Kynningsrud har vært en viktig sponsor og lokal støttespiller i mange år og det er vi glade for.

 

Om Kynningsrud AS:
Kynningsrud har siden 1946 vært forbundet med entreprenørvirksomhet av høy kvalitet, og omfatter i dag virksomheter innenfor forretningsområdene Prefab, Fundamentering, Eiendom og Kran. Hver dag jobber vi med å løfte høyt, bygge solid og forvalte fornuftig over hele Norge og Sverige, hele tiden med visjonen «Gleden er å være til nytte» som viktigste drivkraft.

 

Historie:
Kynningsruds historie startet i etterkrigsåret 1946. Byggmester Bjarne Kynningsrud grunnla virksomheten som gjennom årene skulle utvikle seg til dagens Kynningsrud med forretningsområdene Prefab, Fundamentering, Eiendom og Kran.

 

Etter krigen skulle landet bygges og i tillegg til byggevirksomheten etablerte Bjarne også maskinentreprenørvirksomhet. Hans kone Solveig var en god støttespiller i 50- og 60-årene. I 1967 ble den første kranen kjøpt inn. Bjarne falt bort i 1970 og eldstesønnen Harald tok over den lokale bedriften i Halden. Han har stått i spissen for utviklingen siden og valgte å satse på mobilkraner, montasje av betongelementer og peling/spunting. Dette innebar satsing i et større geografisk område på Østlandet i Norge. I 1977 etablerte Harald Bj. Kynningsrud AS, som i dag er Kynningsrud AS.

 

Ønsker din bedrift å bli med på Comet-laget? Ta kontant med Tore Jobs på
TLF: 907 44 966
MAIL: torejobs@gmail.com

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *