FØLG OSS:

Leif Grimsrud AS blir en av klubbens hovedsponsorer

Østfold ledende maskinentreprenør Leif Grimsrud AS fortsetter som sponsor og går nå fra sølvsponsor til en av klubbens hovedsponsorer. Tore Jobs er veldig fornøyd med avtalen og forteller at Comet Halden Elite er veldig glade og stolte over å kunne presentere Leif Grimsrud AS som en ny hovedsponsor i klubben.

Om Grimsrud:
Leif Grimsrud AS er ledende maskinentreprenør i Østfold. I 2015 fikk vi en ny stor ny eier i ryggen, Veidekke som eier 80%. Leif Grimsrud har i dag 4 avdelinger, Utemiljø, Kystmiljø, Jernbane og Anlegg. Vi satser bredt og har stor kompetanse på alle fag, og deltar i mange spennende prosjekter. Vi omsetter for ca. 500 millioner (2016) og har 185 gode kollegaer. Vi verdsetter godt humør og arbeidsmiljø og vi har stort fokus på involvering i alle ledd. Vi har avdelingskontor i Spydeberg, Vestby og Hvaler, med hovedkontor i nye lokaler i Halden. Arbeidsområdet er i hovedsak Østfold og søndre Akershus.

Historikk:
Selskapet har sin etablering med røtter tilbake til 1957, da Leif Grimsrud startet som maskinentreprenør sammen med sin bror Erling. Selskapets navn var da Br. Grimsrud As. I 1981 skilte brødrene lag. Leif Grimsrud etablerte da selskapet Leif Grimsrud As. Leif Grimsrud var daglig leder frem til sin død 1986. Martin Grimsrud overtok som daglig leder i 1986 og var det frem til 2008, da Asle M. Berg overtok som daglig leder. I dag ledes selskapet av daglig leder Magnar Kristiansen.

 

Ønsker din bedrift å bli med på Comet-laget? Ta kontant med Tore Jobs på
TLF: 907 44 966
MAIL: torejobs@gmail.com

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *