FØLG OSS:

Magne Gundersen Kran og Transport AS inn som ny sponsor

Vi er glade for å presentere Magne Gundersen Kran og Transport AS som ny sponsor i Comet. Magne Gundersen Kran og Transport AS blir personlig sponsor for Dan Nygård den kommende sesongen og vil profilere seg på hans rygg.

OM:
Magne Gundersen Kran og Transport AS har lang erfaring og bred kompetanse innen kran- og spesialtransport.
Selskapets fremste fokusområder er oppfølging, service og løsnings orientert kundebehandling.Magne Gundersen startet hos Falken i 1982 og tok over driften i 2002. Parallelt med overtakingen, startet han også et transportfirma. I 2013 valgte Falken å sentralisere driften i Østfold, i den forbindelse endte vi med å fokusere kun på kran- og gods transport. Sommeren 2016 kjøpte TR Holmskau AS 50% av akjsene i MGKT parallelt med at René Holmskau startet i bedriften, og har nå ansvaret for den daglige driften i MGKT.

Våre 11 ansatte er her for å finne enkle og gode løsninger på transportoppdrag innen alle vanskelighetsgrader. Fleksible løsninger og personlig service gjør at vi kan skreddersy oppdragsavtaler til din bedrifts behov og ønsker. Vi har utstyr og kompetanse til å betjene de fleste transportbehov til en konkurransedyktig pris.

Ønsker din bedrift å bli med på Comet-laget? Ta kontant med Tore Jobs på 
TLF: 907 44 966
MAIL: torejobs@gmail.com / marked@comethockey.no

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *