FØLG OSS:

Norfloor Halden og Comet fortsetter samarbeidet

Comet har signert en ny avtale med Norfloor Halden som fortsetter som sponsor. Den trofaste sponsoren med Kjell og Øyvind Andreassen i spissen har støttet Comet i utallige år. Selv om Øyvind før denne sesongen la opp som hockeyspiller ønsker de fortatt å støtte Comet.
Tore Jobs om avtalen:
At Norfloor fortsetter sitt engasjement i Comet er fantastisk. Øyvind er en spiller som har vært i Comet i en årrekke og familien Andreassen har sponset klubben i tykt og tynt. Det er veldig gledelig at de fortsetter å sponse klubben.

Om Norfloor:
Norfloor AS har helt siden starten for 39 år siden vært en viktig og ledende aktør i den norske flisbransjen.
Hvis du går med drømmer om nye spennende planer for hjem eller fritidsbolig, bør du ta turen innom nærmeste Norfloor butikk!
Fliser er vårt fag! Den faglige kompetanse, service, veiledning og garanti vi kan gi deg på flisVVS og baderomsmøblertilbehør og kjemiske produkter gir deg trygghet for at du får løsninger som du garantert blir fornøyd med

Foto: Atle Wester Larsen, Halden Arbeiderblad

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *