FØLG OSS:

To nye sølvsponsorer på plass!

Comet har signert nye sponsoravtaler med YX Brødløs og Halden taxi som gjør bedriftend til sølvsponsor kommende sesong.

YX Brødløs
Comet og YX Brødløs har signert en ny avtale, som fører til at YX Brødløs fortsetter som sølvsponsor. YX Brødløs med hockeyglade Eva og Ragnar Andersen i spissen går inn i sin 37!! sesong som sponsor for Comet. Tore Jobs er fornøyd med avtalen; Jeg er selvsagt glad for at YX Brødløs er med videre, og at de går inn i sin 37. sesong er bare helt utrolig. Med dette viser de sin interesse både for Comet og hockey, de har lagt ned betydelige summer opp gjennom årene. Ragnar Andersen sa før forrige sesong at de fortsetter som sponsor fordi de trives godt i klubben og at gammel vane er vond å vende.


 

Halden Taxi
Comet og Halden Taxi har signert en ny avtale som gjør Halden Taxi til sølvsponsor for sesongen 18/19. Halden Taxi’s logo vil bli å finne på isen kommende sesong. Halden taxi er haldenserne sitt taxi selskap og de er glade i å sponse Halden idretten. For 2 år siden ble det også gjort en avtale mellom «topp-klubbene» i Halden i form av Kvik, HTH, HHK og Comet som har en felles buss de fraktes i til bortekampene, en flott buss som alle er fornøyde med. Tore Jobs er fornøyd med avtalen; Halden Taxi legger til rette for bortekamper for Comet både bredde og elite, noe som er veldig bra for klubben. Vi er glade for at Halden taxi fortsetter sitt samarbeid.

Kort om Halden Taxi:
Forretningsidé:
Halden Taxi AS skal, gjennom fornøyde kunder og medarbeidere, tilby bransjens beste lønnsomhet for tilsluttede drosjeeiere.

Visjon:
Halden Taxi AS skal være ett sterkt positivt innslag i Østfolds peneste by og som en selvfølgelig del av byens infrastruktur medvirke til byens utvikling. Halden Taxi AS skal virke for et trygt samfunn og ha en høy anseelse hos kunder, samarbeidspartnere, medarbeidere og i allmennheten. Halden Taxi AS skal velge løsninger som i minst mulig grad forurenser det ytre miljø.

Ønsker din bedrift å bli med på Comet-laget? Ta kontant med Tore Jobs på 
TLF: 907 44 966
MAIL: torejobs@gmail.com

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *