00:42 MÅL 1-0 Comet P. Gintautas (R. Olsen Syversen, U. Cizas)
07:27 Utvisning Comet F. Løken Pedersen 2 minutter for cross-checking
14:47 MÅL 2-0 Comet U. Cizas (J. Nipe, S. Westin)
15:30 Utvisning Nidaros H. Aune 2 minutter for knetakling

Skudd: 10-7
Utvisningsminutter: 2-2

Comet tar ledelsen allerede etter 42 sekunder når Olsen Syversen sender et tversoverpass til Gintautas som setter pucken i mål. Etter dette har Comet bra med sjanser, spesielt ved Cizas. Etter dette blir det perioder med lite finspill. 2-0 kommer ved at Nipe skyter fra blå, Cizas plukker opp returen og setter den bak Strøm i Nidaros målet.

2.Periode

25:41 MÅL 3-0 Comet O. Sydvold Johannessen (H. Vaglen, F. Løken Pedersen)
26:24 Utvisning Comet H. Jasinevicius 2 minutter for slashing
35:46 Utvisning Nidaros 2 minutter grunnet for mange spillere på isen

Skudd: 7-8

Nidaros starter perioden med å ha mye puck uten at det resulterer i scoring. 3-0 kommer etter fem minutters spill når Vaglen spiller Sydvold, som skyter og setter sin egen retur i mål. Etter dette er det mye frem og tilbake for begge lag. Med 30 sekunder igjen av perioden kommer Gintautas alene med keeper men skyter i stolpen.

3.Periode

45:35 MÅL 3-1 Nidaros A. Svedlund (S. Wannebo)
50:22 Utvisning Nidaros A. Mandal 2 minutter for slashing
52:40 MÅL 4-1 Comet J. Jasinevicius (C. Berg)
53:11 MÅL 5-1 Comet F. Løken Pedersen (M. Bjørsland, H. Borgersen)
55:56 Utvisning Comet J. Nipe 2 minutter for høy kølle

Skudd: 8-7

Nidaros reduserer til 3-1 med et skudd fra kanten. Halvveis i perioden har Comet store muligheter i overtall, hvor Sydvold har et stolpeskudd og en annen stor sjanse uten at det resulterer i scoring. Jasinevicius øker Comets ledelse med et slagskudd fra blå. Løken Pedersen fastsetter sluttresultatet til 5-1 når også han klinker pucken i mål fra blå.