FØLG OSS:

Endelig betyr kampene noe

Endelig er det klart for serieåpningen og Comet tar i mot Nidaros til dobbeltkamper denne helgen. De to siste sesongene har begge lag kjempet i toppen av tabellen og det er helt klart at det er to viktige kamper for begge lag denne helgen. Forrige sesong tok Comet kun 2 av 12 poeng fra Nidaros, så gutta trenger all den støtten de kan få fra tribunen. Comet har levert bunnsolid de siste treningskampene og står med 24-1 i målforskjell på de siste 3 kampene.

Jakob Klang står over helgens kamper grunnet skade. Robin Olsen Syversen må stå over lørdagens kamp, i skrivende stund har ikke papirene kommet. Men det har kommet signaler på at han blir klar til søndagens kamp.

Noen ord fra Göran Hermansson:
Det har vært en lang oppkjøring til sesongen, gode sommertreninger, bra treningsmatcher og treninger har ført til en god sesongoppkjøring. Endelig begynner alvoret, seriestart mot Nidaros og vi har stor tro på at dette blir en bra sesong. Nidaros har vært i toppen de siste sesongene og det er et bra lag vi møter. Vi skal krige på å gjøre alt for at vi står med 6 poeng etter helgen.

5 siste møtene:
Comet-Nidaros 3-7
Comet-Nidaros 3-5
Nidaros-Comet 3-4 (SD)
Nidaros-Comet 3-1
Comet-Nidaros 3-2

Kampstart lørdag: 16.00
Kampstart søndag: 14.30

KJØP DINE BILLETTER HOS TICKETMASTER HER

Kampsponsor lørdag: Grimsrud

Kampsponsor søndag: GP Gruppen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *