02.03 1-0 MÅL (COM) T.Hurrød (D.Nygård, F.Løken-Pedersen)
06.01 2-0 MÅL (COM) J.Jasinevicius (D.Nygård)
06.25 2-1 MÅL (TØN) A.Persson (K.Karlsson, P.Larsson)
08.25 Utvisning (TØN) 2 minutter T.Bårnes – Slashing
08.49 4-1 MÅL (COM) P.Gintautas (S.Westin, H.Vaglen) PP1
14.20 5-1 MÅL (COM) H.Holme (U.Cizas, P.Gintautas)
17.08 Utvisning (TØN) 2 minutter A.Persson – Slashing
19.44 6-1 MÅL (COM) O.Sydvold (U.Cizas, H.Vaglen)

Helt fra første dropp ser man hvordan denne kampen skal bli. Comet har pucken de 2 første minuttene og det resulterer i et mål tidlig. Dan Nygård kommer seg løs i rundvantet, tar med seg pucken bak mål der ser han Tobias Hurrød forran kassa, kjapt pass ut og Hurrød tviler ikke og smeller inn 1-0. 2-0 kommer ved at nok engang Dan Nygård kommer med fart gjennom midtsonen, går inn i sonen på kanten og sender et knallhardt pass på kølla til Jaunius Jasinevicius som styrer pucken opp i krysset. Få sekunder etter får gjestene fra Tønsberg et mål. Først gjør Tuukka Smura en flott redning men returen er det lite å gjøre med. Anton Persson setter pucken enkelt i åpen kasse. Comet kommer fort tilbake da de 45 sekunder senere igjen øker ledelsen. Denne gangen er det Alexsander Høvik som setter pucken. Vaglen og Høvik kombinerer fint i rundvantet før Høvik drar av seg en mann og setter inn pucken. Drøye 8 minutter ut i perioden drar Tønsberg på seg en utvisning og dette skal de bli straffet for. Det tar ikke lang tid før Paulius Gintautas dunker inn 4-1 fra skrå vinkel etter et pass fra Simon Westin på blå. På 4-1 gjør Tønsberg et keeeper-bytte. Etter dette målet får vi en periode i matchen hvor det ikke skjer så mye, det svinger litt frem og tilbake og matchen ser ut som en typisk treningskamp. Med i underkant av 6 minutter igjen av perioden er det nok engang registrerer seg i målprotokollen. Denne gang er det Henrik Holme. Et flott hockeymål der alle tre forwards kommer inn i sonen i hver sin korridor, Gintautas med pucken på kanten finner Cizas i midten som ser ut som skal skyte før han overrasker alle med nok et pass over til Holme på bakerste som enkelt setter pucken i åpen kasse, 5-1. Og vi er ikke ferdig der, med 16 sekunder igjen av perioden er det Vaglen som kriger ut pucken fra rundvantet før han finner Cizas som nok engang finner en mann på bakerste stolpe, denne gangen er det Ole Sydvold som får æren til å sette inn pucken. Perioden ender 6-1.

Skudd: 14-6
Utvisningsminutter: 0-4

2.Periode

23.22 7-1 MÅL (COM) A.Holberg (H.Borgersen)
27.19 Utvisning (TØN) 2 minutter A.Persson – Krysstakling
27.44 Utvisning (COM) 2 minutter S.Westin – Hektning
27.44 Utvisning (COM) 2 minutter T.Smura – Tripping
29.57 Utvisning (TØN) 2 minutter K.Karlsson – Tripping
29.57 Utvisning (TØN) 10 minutter K.Karlsson – Usportslig oppførsel
32.18 Utvisning (COM) 2 minutter H.Vaglen – Late hit
34.53 8-1 MÅL (COM) J.Jasinevicius (O.Sydvold, S.Westin)
38.52 9-1 MÅL (COM) P.Gintautas (U.Cizas, F.Løken-Pedersen)
39.42 Utvisning (COM) 2 minutter C.Berg – Usportslig oppførsel
39.42 Utvisning (TØN) 2 minutter A.Persson – Usportslig oppførsel

Perioden starter som den forrige slutter, litt mer enn 3 minutter tar det før Comet nok engang scorer. Denne gangen er det 4.rekka som gjør jobben. Etter litt klabb og babb i sonen ender det opp med at Holberg snapper opp pucken i slottet og setter inn 7-1 i mellom beina på Öhman. Midten av 2.perioden blir preget av en del utvisninger begge veier, men med drøye 5 minutter igjen scorer Comet igjen. Jasinevicius sniker seg usett inn i sonen fra blålinja og får passet fra en god Ole Sydvold, Jaunius nøler ikke og setter pucken rett i nettaket. Denne ettermiddagen i Halden ishall viser seg å være Litauernes kveld, for minuttet etter at Jaunius scorer er det Gintautas sin tur igjen. Og det med et flott hockeymål. Fredrik Løken-Pedersen finner Cizas dypt nede i sonen som på direkte finner Gintautas i slottet og setter inn 9-1, et skikkelig klikk-klakk-spill.

59.41 Utvisning (COM) H.Vaglen 2 minutter – Usportslig oppførsel

I starten av sisteperioden drar Tønsbergs Fuks på seg en 2 minutter for slashing, og det utnytter Comet. Nygård får seg først en takling (som ser ut til å være i ryggen), før han kriger med seg pucken langs mållinja og sender en pasning tvers over til Jasinevicius som på direkteskudd setter inn 10-1 i powerplay. I underkant av minuttet etter scoringen dra Fuks på seg nok en utvisning, denne gangen for hekting og Comet skal igjen straffe Tønsberg og nok engang er det Jasinevicius og denne gangen en skikkelig perle. I egen sone får han pucken fra Nygård, deretter setter han fart gjennom midtsonen der han hopper(!) forbi en Tønsberg-back, videre drar han ut den andre backen på blålinja og setter pucken lett alene mot Öhman. Etter målet er Tønsbergspillerne naturligvis frustrerte og de drar på seg en liten disiplinærstraff og en 2 minutter. Etter dette roer tempoet i kampen seg betraktlig og det ser ut til at det skal ende 11-1 til Comet, men med 19 sekunder igjen dukker Håkon Vaglen opp igjen. Etter litt knoting forran Tønsbergs mål vinner Vaglen pucken og setter sin egen retur i åpent mål. I feiringen blir det litt knuff og Vaglen fikk fortsette feiringen i fryseboksen etter å ha dratt på seg en 2 minutter. Kampen ender 12-1 til hjemmelaget som hadde stålkontroll hele veien.